Eğitim alan müdürler sertifikalarını aldı

2071
29-09-2014

Eğitim alan müdürler sertifikalarını aldı

Uşak Belediyesi, bünyesinde görevlerine devam eden birim müdürleri için verdiği "Güçlü İletişim Kaliteli Eğitim” konulu eğitimin ardından katılımcı birim müdürlerine sertifikaları verildi. Uşak Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılan törene Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’ın yanı sıra Eğitmen Saadet Özdilek ve Uşak Belediyesi birim müdürleri katıldı. Katılımcılar sertifikalarını ise Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve eğitmen Saadet Özdilek’in elinden alırken, eğitmen Saadet Özdilek ise katkılarından dolayı Uşak’a has ürünler ve "Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” konulu plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’ın elinden aldı.

Seminerlerden büyük fayda sağladıklarını aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan eğitimler ile kurumsal bir yapıya gideceklerini kaydetti. Personelin kendisini geliştirmesini değerli bulduklarını dile getiren Cahan, " Belediye kurum olarak kentin tamamının içinde olduğu kapsamlı bir çalışma ağına sahiptir. Bu durumu nedeniyle vatandaşlarımız sürekli belediyemiz ile irtibat halindedir. Böylesine bir konumu olan belediyemizde eğitimler ile personelin her anlamda gelişmesi şarttır. Son yapılan eğitim ile birim müdürlerimize olumlu katkı sağlandığına inanıyoruz” dedi. Eğitimlerin son yapılan değişikliklerin ve şartların tanınması açısından önemli olduğunu ileten Cahan, vatandaşların da bu durumdan son derece memnun olacağını bildirdi. Uşak Belediyesi’nin eğitimleri sürdüreceğinin altını çizen Cahan, " Biz bütün belediye personelinin her yönü ile donanımlı olmasını arzu ediyoruz. Bunun ise eğitimler ile gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Belirli periyotlarda eğitimlerin devam etmesini için planlamalarımızı yapacağız. Bu konuda gelen talepleri de değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Personelimiz eğitimler ile gelişecek

Uşak Belediyesi personelinin mesleki bazda en iyi noktalara gelmesini istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak Belediyesi kentin gelişimi için elinden gelen tüm çabayı sarf etmekle birlikte bu konuda önemli aşamalar geçmiştir. Belediyemiz kentin gelişimi ile birlikte belediyenin de daha kurumsal bir belediye olması adına çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun için var gücümüz ile çalışma yapmaktayız. Kurumsal bir belediyenin olması için personel önemli bir noktada yer almaktadır. Biz de personelimizin en iyi noktalarda olması için çaba vermekteyiz. Kurum içi eğitimler ile çalışanlarımızın gelişmelerine aracı olmaktayız. Son olarak birim müdürlerimiz için yapılan eğitim de bu bağlamda fayda sağlamıştır. Bizler bundan sonra da bu tür eğitimlere önem vereceğiz. Eğitimler ile personelimiz açısından da istediğimiz noktaya ulaşacağız. Bu durum hem vatandaşlarımız açısından, hem de belediyemiz açısından da olumlu olacaktır. Eğitimde emeği geçen eğitmenimize ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili İçerikler: Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Kurt Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Yusuf Kaya KEMALÖZ MAHALLESİ 36. BÖLGE OLARAK ADLANDIRILAN ALANDA YAPILAN 18. MADDE UYGULAMA İŞLEMLERİ TAMAMLAN EV VE SÜS HAYVANLARININ BAKIMI VE KORUNMASINA YÖNELİK EĞİTİM Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Rabia Çelik Nebahat Akalan SANAT VE MESLEK KAPILARI USMEK İLE ARALANIYOR Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Hüseyin Doğan İsmiye Dipalan Uşak Merkez Unalan Mahalle Sakinleri'nden Hasan Çelik