SANAT VE MESLEK KAPILARI USMEK İLE ARALANIYOR

12-12-2023

KİŞİSEL GELİŞİMİN VE SOSYAL ETKİLEŞİMİN ORTAK NOKTASI

Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (USMEK), vatandaşları birbirinden renkli, sosyal ve eğitici kurslarda bir araya getirmeye devam ediyor. 8 farklı noktada kursiyerlerle buluşan USMEK, yeni hobiler edinirken sosyalleşmek isteyen Uşaklıların da ortak noktası oluyor.

Kurslara katılan vatandaşlar, kursların onlara sağladığı katkılardan ve sunulan tüm hizmetlerden büyük memnuniyet duyuyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'a kendilerine sağladığı bu imkandan dolayı her fırsatta teşekkürlerini ileten kursiyerler; atölyelerde yeni hobiler kazandıklarını ve geleceklerine yatırım yaptıklarını belirttiler.

Kendini Geliştirmek İsteyenlerin Buluşma Noktası

Sosyalleşmeye katkı sağlayan kurslar aynı zamanda kişisel gelişimde de büyük rol oynuyor. Makrome, Hüsnü Hat, Dikiş- Nakış, Ebru gibi toplamda 35 dala ayrılan Sanat ve Meslek Eğitim Kursları, büyükten küçüğe kadın erkek demeden her kesimden insana hitap ediyor. Ayrıca USMEK şehrin dört bir yanına ulaşarak; Atatürk Kültür Merkezi, Huzurkent Kurs Merkezi, Şehit Eren Bülbül Dikilitaş Mahalle Konağı, At Çiftliği, Karaağaç Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı, Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi, Bölme Kurs Merkezi ve Fatih Kurs Merkezi ile vatandaşlarla buluşuyor.

Kursiyerlerden Başkan Çakın’a Teşekkür

Bölme Kurs Merkezi’ndeki kursa katılım sağlayan Emine Altuğ, “Kursumuz çok güzel, imkânlarımız da çok güzel. Kurs yerini çok beğendik, bu imkânları bize sunduğu için Belediye Başkanımız Mehmet Çakın’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kursiyer Hatice Yıldız ise, “USMEK kurslarını özellikle ev hanımlarına tavsiye ediyoruz. Gelecekte bir meslek edinmek için bu kurslar çok önemli; kurslar bizim yolumuzu aydınlatıyor. Belediye Başkanımıza bizlere bu imkânı sağladığı için teşekkür ederiz.” dedi.

USMEK İle Hayata Dokunan Hikâyeler

USMEK bünyesinde Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen okuma yazma kursuna katılan 42 yaşındaki Şefika Bakşi, okuma yazma öğrenmenin en büyük hayali olduğunu söyledi.

Bakşi, “Kurslardan öğrendiğim bilgiler ile çocuğuma da yardımcı oluyorum. Önceden bir yere giderken ya da bir yerden dönerken sürekli insanlara sormam gerekirdi, artık sormuyorum. Bize bu fırsatları sunan belediyemize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Uşak Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kursları hakkında bilgi almak için 0276 227 51 63 numaralı telefonu arayabilir; sosyal medya üzerinden usmekusak hesaplarını takip edebilirsiniz.

Son Düzenlemeler: 12 Aralk, 2023
İlgili İçerikler: Naile Eroğlu Adile Oktay Kamile Başcı AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR Cemile Yüksel BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Hasan Ali Özbilen GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE
uşak uşak belediyesi mehmet çakın usmek Sanat ve Meslek Eğitim Kursları