BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

9-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramından önceki son mesai gününde Belediye personelleriyle bayramlaşarak güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Tüm birimleriyle Kurban Bayramı hazırlıklarına günler öncesinden baÅŸlayan ve yaptıkları titiz çalışmalarla ÅŸehri bayrama hazır hale getiren  UÅŸak Belediyesi personelleri, bugün mesai bitiminde BaÅŸkan Mehmet Çakın'la bayramlaÅŸtı. Genelde bayramdan sonra yapılan personel buluÅŸması bu kez alışılmışın dışında bayramdan önce yapıldı. Belediye ana hizmet binasında gerçekleÅŸen bayramlaÅŸmada, BaÅŸkan Çakın, bayram nedeniyle yoÄŸun mesai harcayan personele hitaben bir konuÅŸma yaptı.

BAÅžKAN ÇAKINDAN TEÅžEKKÃœR VE KURALLARA UYUN ÇAÄžRISI
BaÅŸkan Çakın'ın; "DeÄŸerli çalışma arkadaÅŸlarımız, yoÄŸun bir çalışma temposunun ardından UÅŸak'ımızı Kurban Bayramına hazır hale getirdiniz. Tüm ÅŸehrin imar, peyzaj, temizlik, düzeninden ziyade bizlerin bir diÄŸer asli görevi de vatandaÅŸların huzurlu bir ÅŸehir talebini yerine getirmektir. Hepiniz bu doÄŸrultuda azim ve istekle çalıştınız, ÅŸu yakın süreçte buna bir kez daha  yakinen ÅŸahit oldum. Bunun için hepinize ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum. Kurban bayramı boyunca görevi başında olacak olan arkadaÅŸlarımıza kolaylıklar diliyorum. Önümüzde dört günü kurban bayramı olmak üzere beÅŸ günlük bir tatil var. Ä°nÅŸallah bu süreyi en güzel en verimli ÅŸekilde geçirip tekrar dinç bir ÅŸekilde vazifenizin başına dönersiniz. Bu vesileyle hatırlatmış olayım, bayram sebebiyle ÅŸehir dışına çıkacak olan arkadaÅŸlarımız trafik kurallarına uysunlar, sürat yapmasınlar. Geç gitmek hiç gidememekten iyidir. Bunu özellikle rica ediyorum. Åžimdiden hepinizin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diyorum" ÅŸeklindeki konuÅŸmasından sonra personelleriyle tek tek bayramlaÅŸtı. Toplu fotoÄŸraf çekiminin ardından bayramlaÅŸma son buldu.
Son Düzenlemeler: 09 Aðustos, 2019
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın