BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

9-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramından önceki son mesai gününde Belediye personelleriyle bayramlaşarak güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Tüm birimleriyle Kurban Bayramı hazırlıklarına günler öncesinden başlayan ve yaptıkları titiz çalışmalarla şehri bayrama hazır hale getiren  Uşak Belediyesi personelleri, bugün mesai bitiminde Başkan Mehmet Çakın'la bayramlaştı. Genelde bayramdan sonra yapılan personel buluşması bu kez alışılmışın dışında bayramdan önce yapıldı. Belediye ana hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşmada, Başkan Çakın, bayram nedeniyle yoğun mesai harcayan personele hitaben bir konuşma yaptı.

BAŞKAN ÇAKINDAN TEŞEKKÜR VE KURALLARA UYUN ÇAĞRISI
Başkan Çakın'ın; "Değerli çalışma arkadaşlarımız, yoğun bir çalışma temposunun ardından Uşak'ımızı Kurban Bayramına hazır hale getirdiniz. Tüm şehrin imar, peyzaj, temizlik, düzeninden ziyade bizlerin bir diğer asli görevi de vatandaşların huzurlu bir şehir talebini yerine getirmektir. Hepiniz bu doğrultuda azim ve istekle çalıştınız, şu yakın süreçte buna bir kez daha  yakinen şahit oldum. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurban bayramı boyunca görevi başında olacak olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Önümüzde dört günü kurban bayramı olmak üzere beş günlük bir tatil var. İnşallah bu süreyi en güzel en verimli şekilde geçirip tekrar dinç bir şekilde vazifenizin başına dönersiniz. Bu vesileyle hatırlatmış olayım, bayram sebebiyle şehir dışına çıkacak olan arkadaşlarımız trafik kurallarına uysunlar, sürat yapmasınlar. Geç gitmek hiç gidememekten iyidir. Bunu özellikle rica ediyorum. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diyorum" şeklindeki konuşmasından sonra personelleriyle tek tek bayramlaştı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından bayramlaşma son buldu.
Son Düzenlemeler: 09 Austos, 2019
İlgili İçerikler: 18.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru 01.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR
uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın