BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

9-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramından önceki son mesai gününde Belediye personelleriyle bayramlaşarak güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Tüm birimleriyle Kurban Bayramı hazırlıklarına günler öncesinden başlayan ve yaptıkları titiz çalışmalarla şehri bayrama hazır hale getiren  Uşak Belediyesi personelleri, bugün mesai bitiminde Başkan Mehmet Çakın'la bayramlaştı. Genelde bayramdan sonra yapılan personel buluşması bu kez alışılmışın dışında bayramdan önce yapıldı. Belediye ana hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşmada, Başkan Çakın, bayram nedeniyle yoğun mesai harcayan personele hitaben bir konuşma yaptı.

BAŞKAN ÇAKINDAN TEŞEKKÜR VE KURALLARA UYUN ÇAĞRISI
Başkan Çakın'ın; "Değerli çalışma arkadaşlarımız, yoğun bir çalışma temposunun ardından Uşak'ımızı Kurban Bayramına hazır hale getirdiniz. Tüm şehrin imar, peyzaj, temizlik, düzeninden ziyade bizlerin bir diğer asli görevi de vatandaşların huzurlu bir şehir talebini yerine getirmektir. Hepiniz bu doğrultuda azim ve istekle çalıştınız, şu yakın süreçte buna bir kez daha  yakinen şahit oldum. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurban bayramı boyunca görevi başında olacak olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Önümüzde dört günü kurban bayramı olmak üzere beş günlük bir tatil var. İnşallah bu süreyi en güzel en verimli şekilde geçirip tekrar dinç bir şekilde vazifenizin başına dönersiniz. Bu vesileyle hatırlatmış olayım, bayram sebebiyle şehir dışına çıkacak olan arkadaşlarımız trafik kurallarına uysunlar, sürat yapmasınlar. Geç gitmek hiç gidememekten iyidir. Bunu özellikle rica ediyorum. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diyorum" şeklindeki konuşmasından sonra personelleriyle tek tek bayramlaştı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından bayramlaşma son buldu.
Son Düzenlemeler: 09 Austos, 2019
İlgili İçerikler: 03.12.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER Belediyemize ait, (1) Adet Taşınmazın Kira İhale İlanı -2 Mülkiyeti Belediyemize ait, (7) Adet Taşınmazın Kira İhale İlanı Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi Uşak Belediyesi Engelli Çocukları Unutmadı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı UŞAK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KARAAĞAÇ MESİRE ALANINI TEMİZLEDİ Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı 03.12.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın