BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

9-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramından önceki son mesai gününde Belediye personelleriyle bayramlaşarak güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Tüm birimleriyle Kurban Bayramı hazırlıklarına günler öncesinden başlayan ve yaptıkları titiz çalışmalarla şehri bayrama hazır hale getiren  Uşak Belediyesi personelleri, bugün mesai bitiminde Başkan Mehmet Çakın'la bayramlaştı. Genelde bayramdan sonra yapılan personel buluşması bu kez alışılmışın dışında bayramdan önce yapıldı. Belediye ana hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşmada, Başkan Çakın, bayram nedeniyle yoğun mesai harcayan personele hitaben bir konuşma yaptı.

BAŞKAN ÇAKINDAN TEŞEKKÜR VE KURALLARA UYUN ÇAĞRISI
Başkan Çakın'ın; "Değerli çalışma arkadaşlarımız, yoğun bir çalışma temposunun ardından Uşak'ımızı Kurban Bayramına hazır hale getirdiniz. Tüm şehrin imar, peyzaj, temizlik, düzeninden ziyade bizlerin bir diğer asli görevi de vatandaşların huzurlu bir şehir talebini yerine getirmektir. Hepiniz bu doğrultuda azim ve istekle çalıştınız, şu yakın süreçte buna bir kez daha  yakinen şahit oldum. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurban bayramı boyunca görevi başında olacak olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Önümüzde dört günü kurban bayramı olmak üzere beş günlük bir tatil var. İnşallah bu süreyi en güzel en verimli şekilde geçirip tekrar dinç bir şekilde vazifenizin başına dönersiniz. Bu vesileyle hatırlatmış olayım, bayram sebebiyle şehir dışına çıkacak olan arkadaşlarımız trafik kurallarına uysunlar, sürat yapmasınlar. Geç gitmek hiç gidememekten iyidir. Bunu özellikle rica ediyorum. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diyorum" şeklindeki konuşmasından sonra personelleriyle tek tek bayramlaştı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından bayramlaşma son buldu.
Son Düzenlemeler: 09 Austos, 2019
İlgili İçerikler: 04.08.2020 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı 04.08.2020 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI BELEDİYEMİZ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE PLOTTER KAĞIDI ALIMI. BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ 01.07.2020 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU
uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın