Belediye Başkanı Nurullah Cahan'dan Yeni Yıl Mesajı

31-12-2016

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’dan Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni bir yıla girilmesi dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Başkan Cahan, “2016 senesinde ülkemizde yaşanan onca olumsuzluklara rağmen milletimizin gösterdiği azim ve kararlıkla umut dolu yeni bir yıla merhaba diyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Acı ve tatlı olayları ile yeni bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılını genel olarak değerlendirdiğimizde ülkemiz için özellikle terör yönünden kabus gibi bir yıl oldu diyebiliriz.

Özellikle 15 Temmuz Darbe Girişimi ülkemizin tarihine kara bir leke olarak geçen elim bir hadise olmuştur. Ancak kararlı Türk Milleti bütün bu olaylar karşısında dik duruşunu hiç bozmamış, bir ve beraber olarak kenetlenmiştir. Aynı birlik ve beraberlik içinde umut dolu yarınlar milletimizi bekler.

Yeni bir yıla girerken ise şehrimiz adına çalışmalarımıza ara vermeden, ‘Yeni Uşak’ sloganı ile çıktığımız bu yolda aynı azim ve kararlılıkla üretmeye ve mutlu geleceği inşa etmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz senelerde sözlerini verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirme çabası içersinde olacağız.

Huzurun ve mutluluğun hiç eksik olmadığı günler yaşayacağımıza en içten duygularımla inanıyorum. Halkımızın göstermiş olduğu güven ve teveccüh karşısında,  Şahsım ve ekibim olarak gece gündüz demeden, dur durak bilmeden yeni Uşak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu, 2017 yılının ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesi dileği ile Uşaklı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: 03/02/2020 tarih 56 ve 57 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 03/02/2020 tarih 58 ve 59 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu Çevreköyden Ahmet Yıldırım UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje Sadık Yılmaz UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI Belediyeden emekli Hüseyin Yıldız UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yeni yıl 2017