Belediye Başkanı Nurullah Cahan'dan Yeni Yıl Mesajı

31-12-2016

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’dan Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni bir yıla girilmesi dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Başkan Cahan, “2016 senesinde ülkemizde yaşanan onca olumsuzluklara rağmen milletimizin gösterdiği azim ve kararlıkla umut dolu yeni bir yıla merhaba diyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Acı ve tatlı olayları ile yeni bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılını genel olarak değerlendirdiğimizde ülkemiz için özellikle terör yönünden kabus gibi bir yıl oldu diyebiliriz.

Özellikle 15 Temmuz Darbe Girişimi ülkemizin tarihine kara bir leke olarak geçen elim bir hadise olmuştur. Ancak kararlı Türk Milleti bütün bu olaylar karşısında dik duruşunu hiç bozmamış, bir ve beraber olarak kenetlenmiştir. Aynı birlik ve beraberlik içinde umut dolu yarınlar milletimizi bekler.

Yeni bir yıla girerken ise şehrimiz adına çalışmalarımıza ara vermeden, ‘Yeni Uşak’ sloganı ile çıktığımız bu yolda aynı azim ve kararlılıkla üretmeye ve mutlu geleceği inşa etmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz senelerde sözlerini verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirme çabası içersinde olacağız.

Huzurun ve mutluluğun hiç eksik olmadığı günler yaşayacağımıza en içten duygularımla inanıyorum. Halkımızın göstermiş olduğu güven ve teveccüh karşısında,  Şahsım ve ekibim olarak gece gündüz demeden, dur durak bilmeden yeni Uşak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu, 2017 yılının ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesi dileği ile Uşaklı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Mülkiyeti Belediyemize ait, 5 adet Taşınmazın İhale İlanı - 22/07/2022 KAYAAĞIL TERMAL TESİSİ'NDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI Sabriye Yıldız 01.07.2022 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Fatma Yeni Sivaslı Salmanlar köyünden Osman Yılmaz Gürlek Köyü sakinlerinden Murat Yılmaz Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor 01/06/2022 tarih 176 sayılı BMK imar planı değişikliği Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yeni yıl 2017