Temizlik İşleri Müdürlüğünden Duyuru

2-03-2016

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce; hastaneler, özel hastaneler, aile sağlığı merkezleri, diyaliz merkezleri, özel klinik ve muayenehaneler ile diğer sağlık kuruluşlarında oluşan tıbbi atıklar evsel atıklardan ayrı olarak toplanmakta ve sterilize edilerek bertarafı sağlanmaktadır.

Evde tedavi ve bakım sonucu oluşan tıbbi atıklar ise (şırınga, pansuman ve sargı malzemeleri, diyaliz ve insülin enjeksiyon atıkları vs.) ayrı biriktirilerek Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Birimine ulaştırılması halinde , tıbbi atık strelizasyon tesisine gönderilerek bertarafı sağlanacaktır. Böylece tıbbi atıkların çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileri önlenmiş olacaktır.

Tüm halkımıza duyurulur.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Meydanı Atatürk Kültür Merkezi K:1 uşak

İrtibat tel: 227 51 63 Dahili:612-617

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019 İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden İlan-23 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden Duyuru Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden İlan-22 Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN PROJESİNE UŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK