Temizlik İşleri Müdürlüğünden Duyuru

2-03-2016

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce; hastaneler, özel hastaneler, aile sağlığı merkezleri, diyaliz merkezleri, özel klinik ve muayenehaneler ile diğer sağlık kuruluşlarında oluşan tıbbi atıklar evsel atıklardan ayrı olarak toplanmakta ve sterilize edilerek bertarafı sağlanmaktadır.

Evde tedavi ve bakım sonucu oluşan tıbbi atıklar ise (şırınga, pansuman ve sargı malzemeleri, diyaliz ve insülin enjeksiyon atıkları vs.) ayrı biriktirilerek Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Birimine ulaştırılması halinde , tıbbi atık strelizasyon tesisine gönderilerek bertarafı sağlanacaktır. Böylece tıbbi atıkların çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileri önlenmiş olacaktır.

Tüm halkımıza duyurulur.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Meydanı Atatürk Kültür Merkezi K:1 uşak

İrtibat tel: 227 51 63 Dahili:612-617

İlgili İçerikler: DOKUZSELE DERESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI 2021 Yılı Kurban Kesim Noktaları ile Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Önemli Duyuru CENAZE İŞLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MEZAR TAHTASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖDÜLLÜ GERİ DÖNÜŞÜM TASARIM YARIŞMASI TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI ILICAK SUBAŞI SPOR TESİSLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MASAJ MASASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Uşak Sanal Arkeoloji Müzesi Hakkında Duyuru Asansör Periyodik Bakımları İle İlgili Duyuru HAVUZ KİMYASALI TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ALIMI.
temizlik duyuru