​Belediyeden İletişim ve Motivasyon Eğitimi

9-02-2015

Belediyeden İletişim ve Motivasyon Eğitimi

Uşak Belediyesi personel ve daire müdürlerine iletişim ve motivasyon eğitimleri veriyor. Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Fatih Akbaba’nın verdiği eğitimler Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Uşak Belediyesi personel ve müdürlerin eğitimleri kapsamında bir etkinliğe daha imza attı. Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Fatih Akbaba’nın verdiği eğitimler ile personelin iletişim ve motivasyon konusunda gelişimi hedefleniyor.  İki seansta gerçekleştirilen eğitimlerin sabah ayağına Belediye Başkan Yardımcılar Kudret Aydın ve Önder Yıldız ile birlikte bütün birim müdürleri katıldı. İkinci seansta ise belediye personeli bilgilendirildi.

İletişimi güçlü personel

Belediye çalışanlarının her anlamda gelişimlerini önemsediklerini, Fatih Akbaba’nın verdiği eğitimin, personelin kişisel gelişimine sağlayacağı katkının aşikar olduğunu kaydeden Cahan, “Belediyemiz personelinin her yönü ile gelişmesi ve daha iyi hizmet etmesi için çaba vermektedir. Bu nedenle eğitim programlarını planlayarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Son eğitimimiz ile iletişim ve motivasyon üzerine personelimize uzmanından katkı sağlamak istedik. Her zaman vatandaşlarımız ile iç içe olan personelimiz bu eğitim ile kazanımlar sağlayacaktır” dedi.

Eğitimler devam edecek

Hedeflerinin kurumsal bir belediyecilik olduğunu dile getiren Cahan,”Daha profesyonel ve kurumsal bir yapıda olan bir belediye için çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Eğitimlerin farklı içerikler ve konular ile süreceğini aktaran Cahan, şöyle devam etti: “Hayat boyu gelişimin olması gereken ve doğal bir süreçtir. Bizde personelimizin her anlamda donanımlı olmasını istiyoruz. Bu nedenle belediye mevzuatından genel kanunlara kadar güncel bütün bilgileri personelimizin öğrenmesi için uğraş veriyoruz. Aynı zamanda kişisel gelişimi de dikkate alan bir çalışma içindeyiz. Bu nedenle personelimiz için eğitimlerimize ara vermeden devam edeceğiz.”

İlgili İçerikler: SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU UŞAKLI KADINLAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI 'YARINI KODLAYANLAR' EĞİTİMİ DİKİLİTAŞ ŞEHİT EREN BÜLBÜL MAHALLE KONAĞI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Başkan Cahan, Uşak'taki 18. Bölge UMKE Eğitiminin Konuğu Oldu UŞAKLI DİYABETLİLERİN MOTİVASYON GEZİSİNE BELEDİYE DESTEĞİ Türk Telekom, Uşaklı Kadınlara Teknoloji Eğitimi Verdi Belediyeden Şoförlere Stres Kontrolü Eğitimi ​Belediyeden Bir Z-Kütüphane Daha ​Belediye Personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Aldı ​Belediyeden Birlik ve Beraberlik İçeren Anlamlı Davranış
motivasyon iletişim eğitim belediye