Muratbey Uşak'ta İlk İmzalar Atıldı

13-06-2017

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak, geçtiğimiz sezon Demir İnşaat Buyükçekmece forması giyen Tayfun Erülkü'yü renklerine kattı.

Kırmızı siyahlı renklere bağlanan 23 yaşında ve 1.92 boyundaki genç point gard oyuncusu Erülkü ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen de yer aldı.

Şimdiye kadar 180 kez Ümit, Genç Yıldız Milli Takım forması giymiş ve son olarak da Ümit Milli Takım ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan genç oyuncu 2017-2018 sezonunda Muratbey Uşak'ta mücadele edecek.

UŞAK BASKETBOLUNDA YENİ SAYFA

Bugüne kadar farklı spor branşlarında önemli destekler sağlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2017-2018 sezonunda önemli başarılar hedeflediklerini belirtti.

Başkan Nurullah Cahan, "Daha öncede belirttiğimiz üzere Uşak basketbolunda yeni bir sayfa açılıyor. Başarılarımızı bir kademe daha yukarı taşımak istiyoruz. Uşak'ın basketbol şehri olarak anılması bizleri oldukça memnun etmekte ve bu anlamda takıma emek veren tüm yöneticilerimize, oyuncularımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Cahan, basketbolda şimdiye kadar yakalanan başarıların daha da ileri seviyelere taşınması için yoğun bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Son Düzenlemeler: 13 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: Uşak'ın İlk Kadın Ahisi Kaftanını Giydi Tecrübeli Basketbolcu Mirsad Türkcan Uşak'ta Başkan Cahan, Anadolu Isuzu'nun Tanıtım Programına Katıldı 3. Battı Çıktıda İlk Fore Kazığı Çakıldı Muratbey Uşak Edge'yi Renklerine Kattı Uşak Basketbol Bu Yılda Muratbey Olarak Devam Edecek Muratbey Uşak'ın Yeni Sezon Kaptanı Belli Oldu Yeni Sezonda Parkelerde Muratbey Uşak Rüzgarı Esecek Uşak'ta İlk Mahalle İftarı Gerçekleştirildi Başkan Cahan İlk İftarı Şehit Mehmet Çetin'in Ailesiyle Yaptı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basketbol muratbey uşak