Yılların Hayalleri, Bu Dönemde Hayat Buluyor

6-06-2017

Yıllardır hasreti çekilen temiz ve her şeyiyle örnek bir Uşak'ın inşa edildiğini belirten Başkan Cahan, hizmetin ulaşmadığı hiçbir yerin kalmayacağını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kemalöz Mahallesi'nde Korupark civarında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Bu esnada bir açıklamada bulunan Başkan Cahan, "Uşak'ta bu yıl bozuk yol kalmayacak. Halkımızın huzuru için mesai kavramımızı ortadan kaldırdık. Hava koşullarına aldırış etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

YERİN ALTI DA ÜSTÜ DE BİR BİTİYOR

Yoğun yağışlara rağmen hizmetin aksamadan devam ettiğini ifade eden Başkan Cahan, "Kaldırım ve bordür döşemelerini de asfalt serimimizle birlikte yapıyoruz. Alt yapı çalışmalarımız da eş zamanlı olarak devam ediyor. Yolları yapıp sadece görüntüde iyi bir şehri ortaya çıkartmıyoruz. Biz altyapısı, çevre düzenlemesi, kaldırımları, aydınlatması ile tertemiz ve iyi bir şehri inşa ediyoruz. Uşak her şeyiyle örnek bir şehir olacak. Alt yapısı ve üst yapısıyla, çevre düzenlemeleriyle, kültürel etkinlikleriyle güzel bir Uşak doğuyor." açıklamalarına yer verdi.

Sosyal yapısıyla, kültürel etkinlikleriyle, sportif başarılarıyla gündemde olan bir Uşak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Cahan, "Her şeyden önemlisi, artık hemşehrilerimizin rahatı için, çamurlu ve bozuk yollar bırakmak istemiyoruz. Bu güne kadar ihmal edilmiş bütün yolları arkadaşlarımız çok hızlı bir şekilde düzenliyor. Uşak'ta şu an hemen hemen çalışma yapmadığımız hiçbir bölge yok. Uşak'ın tamamında 24 saat esasıyla hizmet sunuyor. Yani, ciddi bir mesai, ciddi bir emek var burada." vurgusu yaptı.

İHMAL EDİLEN YER KALMAYACAK

Kemalöz Mahallesi Korupark civarının yıllardır ihmal edilen bölgeler arasında bulunduğunu aktaran Cahan şöyle devam etti:

"Yollar bozuktu, çamurdu. Hatta bazı yerlerde yol yoktu biz açtık. Biz kalite esasıyla kalıcı hizmetleri, çözümleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Yap boz sistemi değil, tam yap bir kere yap mantığı ile, Uşak için hizmet üretiyoruz. Örneğin bu bölgenin her yeri iskana açık. Yeni yapılaşma oldukça fazla. Buraya sadece yol getirmek yeterli olmaz. Alt yapı da gerekliyse yoldan önce yapılmalıdır. Diğer bölgelerimizdeki çalışmalar gibi buralarda da hizmetler sürüyor. Aksayan bir bölge kalmasın isteğiyle, titiz bir planlamayla hayaller hayat buluyor."

İlgili İçerikler: KADINLARIN HAYATINA DOKUNAN ANLAMLI PROJE BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor 'YAYALAŞTIRILAN SOKAKLAR' PROJESİ HAYATA GEÇİYOR Atık Yağlar İşitme Engellilerin Hayatını Kolaylaştırıyor KENTE NEFES ALDIRACAK PROJE ÇOK YAKINDA HAYATA GEÇECEK HASRET SON BULUYOR UŞAK'IN SESLERİ SAHNEYLE BULUŞUYOR Nur Hayat Öztürk MİNİKLERİN HAYALLERİ UŞAK BELEDİYESİYLE GERÇEK OLDU Başkan Cahan, " Kurallar, Hayatı Kolaylaştırmak İçindir"
uşak uşak belediyesi nurullah cahan asfalt