Yeşil bir kent ortaya çıkacak

19-09-2014

Yeşil bir kent ortaya çıkacak

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin çeşitli noktalarında yaptığı çiçeklendirme çalışmaları ile dikkat çekiyor. Kavşaklarda ve refüjlerde farklı çiçeklerin dikimi ile kentin yollarına ve içine ayrı bir hava verilmesi hedefleniyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın güzelleşmesi adına durmaksızın çalışma yaptıklarını kaydetti. Özellikle kavşak düzenlemeleri ile kent merkezine değişimi katmak istediklerini ileten Cahan, " Uşak’ın her anlamı ile değişimi yaşaması hedeflerimizin arasındadır. Marka bir kent için belediyemiz bütün birimleri ile elinden gelen çabayı sarf etmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri de bu bağlamda gereken hassasiyeti göstermektedirler. Birimimiz kentimizin çeşitli caddelerinde yaptıkları bitkilendirme çalışmaları ile şimdiden fark yaratmaya başladı” dedi. Vatandaşların da yapılan çalışmalardan memnun olduğunun altını çizen Cahan, memnuniyetin giderek kent geneline yayılacağına dikkat çekti. Uşak’ın yeşil bir kent imajı ile hafızalarda yer edineceğini dile getiren Cahan, " Marka bir kent olabilmenin baş yollarından birisi de kentin yeşili ile öne çıkmasından geçmektedir. Biz bu nedenle doğaya ve yeşillendirmeye önem vereceğiz. Kent merkezinde de bu önemi günden güne arttırarak göstereceğiz. İlgili birimlerimize konunun hassasiyet ile sürdürülmesi için talimatımızı verdik. Çalışmaların meyvelerini çok yakında alacağız” ifadesini kullandı.

Hedefimiz yeşil bir kent

Uşak Belediyesi’nin yeşil bir kentin oluşması adına çalışmalarına aralıksız devam ettiğiniz hatırlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizin her yönü ile güzelleşmesi ve marka kent olabilmesi adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Amacımız ilimizin yaşayanlarının mutlu olabileceği bir kenti ortaya çıkarmaktır. Ortak akıl ile inşa ettiğimiz ilimizin geleceğini güzel günler beklemektedir. Biz ilimizin en küçük detayına bile dikkatle yaklaşmaktayız. Kentimizin güzel bir geleceğe sahip olması adına yeşil bir şehir için de çaba vermekteyiz. Bunun için ilgili birimlerimize gereken talimatlarımızı verdik. Şehrimizin kavşak ve refüjlerinde başlayan yeşillendirme ve bitkilendirme çalışmaları son hızı ile devam etmektedir. Yapılan çalışmaların meyvelerini ise kısa zamanda alacağız. İlimize gelenler ve ilimizde yaşayanlar bu değişimden son derece memnun olacaklar. Biz buna benzer çalışmalarımız ile ilimizin gelişimini daha da ilerleteceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini de en güzel şekilde değerlendireceğiz. Yeşil bir kent imajımız için ne gerekiyorsa seve seve yapacağız” dedi.

İlgili İçerikler: ÇOÇUK KENT'TE 23 NİSAN ÇOŞKUSU 23 NİSAN'DA EĞLENCE ÇOCUK KENT'TE ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI Zeliha Yeşil YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK Elif Yeşilkaya