​Huzur Park Köprülü Kavşak Başladı

8-10-2015

Huzur Park Köprülü Kavşak Başladı

Uşak Belediyesi’nin Huzur Park civarında trafiği ve kenti rahatlatacak projesi olan Huzur Park Köprülü Kavşak Projesi başladı. Başkan Nurullah Cahan, “Projemiz kısa sürede can bulacak ve önemli sıkıntıları aşacağız” dedi.

Uşak Belediyesi kentin trafiğinin rahatlatılması adına radikal adımlar atmaya devam ediyor. Birçok ana cadde ve yol güzergahını modern kentlere yakışan bir hale getiren Belediye, tehlike arz eden noktalarda da adımlar atıyor. Zemin etütlerinin yapıldığı Otogar mevkisi battı çıktı projesinin ardından, şimdi de Huzur Park Köprülü Kavşağı çalışmalarına başlanıldı. Projeyle kentin güneyinden gelen vatandaşların yoğun İzmir Ankara karayoluna sıkıntısız bir şekilde çıkmaları ve İzmir istikametine kolayca gitmeleri sağlanacak. Yer teslimi yapılan proje 2 milyon TL maliyetle 6 ay gibi kısa bir sürede sona erdirilecek.

Köklü çözümler

Kentin kanayan yaralarına çözüm bulduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir Ankara Karayolu’nda trafikte tehlikeleri azaltacak büyük çalışmalara imza attıklarını belirtti. Cahan, “Amacımız her yönüyle ilimizin yol sorununu köklü bir şekilde bitirmek” derken, “Kentimizde göreve gelmemizin akabinde yollar ile ilgili büyük sıkıntılar olduğunu gördük. Yollarımız ilimizin trafiğini kaldırmamakla birlikte, kentimize yakışmıyor ve kazaların olmasına neden oluyordu. Bu durum İzmir- Ankara karayolu gibi hergün binlerce aracın geçtiği ana yollarda da vardı. Biz kent içinde ana caddelerde yaptığımız çalışmaları şehirler arası yollarda da başlattık. Bu nedenle gerek ilimizden geçen arabaların, gerekse hemşehrilerimizin kullandığı araçların problem yaşamaması adına projelerimize fiilen başladık” ifadesini kullandı.

Bürokratik tüm aşamaları başarılı bir yönetim ile geçtiklerini aktaran Cahan, bu çabaların meyvelerinin ise alındığına dikkat çekti.

6 ayda bitecek ve 2 milyon TL’ye mal olacak

Son olarak Huzur Park Köprülü Kavşağın başladığını ileten Cahan şöyle konuştu: “Uşak’ta şehirlerarası yollar ile ilgili çalışmalarımızdan battı çıktı projesi bizim için bir başlangıç oldu. Projemizin geçtiğimiz günlerde zemin etütleri yapıldı.  Şimdi ise yine ilimiz merkezinde yaşayanların şehirler arası yola çıkış güzergahlarından olan Huzur Park mevkisinde yaşanabilecek büyük felaketlerin önüne geçmek adına somut adımlar atıldı. Bu kapsamda Huzur Park Köprülü Kavşak için çalışmalar başladı. Projenin başlaması hasebiyle elektrik hatları yer altına alınırken, yer teslimi de gerçekleştirildi. Proje görsel anlamda da güzel bir görüntüye sahip olmakla birlikte 6 ayda bitecek ve 2 milyon TL’ye mal olacak”

İlgili İçerikler: Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı Çocuklara yarış parkuru sürprizi UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu PARK BAHÇE VE PİKNİK ALANLARININ ETRAFLARINA MONTAJLARININ YAPILMAK ÜZERE PANEL TEL ÇİT VE DİREKLERİ BELEDİYEMİZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 1000 ADET ÇİMENTO ALIMI DOĞRUDAN PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 12 ADET MİNİ(OFİS )TİPİ BUZDOLABI ALIMI.DOĞR UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan trafik belediye huzur park köprülü kavşak