ŞEHİR 'MOBİL ATIK GETİRME MERKEZLERİ' İLE DONATILDI

17-02-2022

Daha Temiz Bir Çevre İçin Faaliyetler Sürüyor

Uşak Belediyesi, Sıfır Atık Projesi için devam eden çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, şehrin çeşitli noktalarını Mobil Atık Getirme Merkezleri ile donattı. Bölme, Kemalöz, Karaağaç, Aybey, Cumhuriyet, Atatürk, Sarayaltı ve Ünalan Mahalleleri’ne yerleştirilen Mobil Atık Getirme Merkezleri, ‘Sıfır Atık Sıfır Kayıp’ sloganıyla hizmet vermeye başladı.

8 Farklı Mahallede Konumlandırıldı

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, temiz bir çevre ve sürdürülebilir bir yaşam için planladıkları çalışmalarla, çevre temizliğine katkı sağlamaya devam ediyor. Son olarak 8 farklı mahallenin merkezi noktalarına konumlandırılan Mobil Atık Getirme Merkezleri ile kağıt/karton ürünlerden plastik malzemelere, metal malzemelerden, cam eşyalara, elektronik eşyalardan atık pillere; geri dönüşüme müsait bir çok malzemenin atıkları bir noktada toplanabilecek.

“Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediyesi’nin Sıfır Atık Projesi için çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydederek, “Yaptığımız bu çalışma ile daha temiz bir çevre ve daha sistemli bir geri dönüşüm organizasyonu elde etmeyi hedefliyoruz. İnşallah hedeflediğimiz noktaya kısa sürede varacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Başkan Çakın açıklamasında; Mobil Atık Getirme Merkezleri’nin sayısının artırılacağı, bu ve benzeri konudaki çalışma ve faaliyetlerin artarak devam edeceği belirtildi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI Muhammet Akşehirli Naile Tokay UŞAK KIRAÇ İLE COŞTU 100. YIL KURTULUŞ KONSERLERİ AHMET ŞAFAK İLE BAŞLADI Naile Yıldız Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden Atike Özdemir Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Dilek Yılmaz UŞAK BELEDİYESİ İLE ARTIK HER "MAHALLEDE ŞENLİK VAR" KAYAAĞIL TERMAL TESİSİ'NDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
geri dönüşüm mehmet çakın mobil atık Uşak Uşak belediyesi