UŞAK'TA 23 NİSAN COŞKUSU GÖKYÜZÜNÜ AYDINLATTI

23-04-2020

Uşak’ta 23 Nisan Coşkusu Havai Fişeklerle Taçlandı

23 Nisan coşkusunu Kovid-19 salgınına rağmen gün boyu vatandaşa hissettirmeyi başaran Uşak Belediyesi, havai fişek gösterisiyle son noktayı koydu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, klasik otomobiller ve çocuk şarkıları ile şehri dolaşan, miniklere hediyeler dağıtan Uşak Belediyesi gece saatlerinde yaptığı havai fişek gösterisiyle de Uşaklıları büyüledi.

Yurt genelinden yapılan balkonlardan İstiklal Marşı okuma etkinliğini kent genelinde bulunan hoparlörler aracılığı ile destekleyen Uşak Belediyesi bu etkinliğin hemen ardından havai fişek gösteri gerçekleştirdi.

Saat 21:00'de evlerinin balkonlarında yerini alan ve İstiklal Marşını hep birlikte okuyan vatandaşlar hemen ardından gökyüzünde gördüğü rengarenk havai fişeklerine alkışlarla destekledi.

Dört dakika boyunca kesintisiz süren havai fişek gösterisi büyük beğeni topladı.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ 23 NİSAN COŞKUSUNU HALKIN AYAĞINA GÖTÜRDÜ Başkan Çakın'dan 23 Nisan Mesajı Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı Kurtuluş Gününde Ece Seçkin Coşkusu Gelenek Bozulmadı: 23 Nisan Okulundan Hayvan Barınağına Ziyaret Başkan Cahan'dan 23 Nisan Mesajı 2018 Yılı Nisan Ayı İmar Planı Değişikliği-4 2018 Yılı Nisan Ayı İmar Planı Değişikliği-3 2018 Yılı Nisan Ayı İmar Planı Değişikliği-2
uşak uşak belediyesi 23 nisan mehmet çakın havai fişek