Uçuşlarına kavuşan Uşak'a, Servis Başkandan

25-01-2018

Uşak’ta uçak seferlerinin yeniden başlamasıyla kentte yaşayan vatandaşlar ve özellikle öğrencilerle iş adamları rahat bir nefes aldı. Uşak Belediyesi, uzun süredir halkın yoğun talebine dönüşen uçuşların yeniden başlamasıyla ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına geçici servis tahsis etti.

Uşak Belediyesi, hava limanının kendi ihalesini yaparak ulaşım için servis düzenlemelerini yapana kadar vatandaşların mağdur olmaması için geçici olarak ücretsiz servis tahsisi yaptı.

İstanbul’a gidiş seferlerinde uçuştan bir saat öncesinde havalimanında olacak şekilde ayarlanacak ulaşım hattı Uşak Üniversitesi ve Uşak Valiliği önünden havalimanına kadar hizmet sunacak. Öte yandan gelen yolcular için de servis hizmeti sunulacak.

Yolcuların mağduriyet yaşamaması adına böyle bir çalışma yapıldığını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde gür bir sesle her platformda talebimizi ilettik. Ulaşım, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın şehrimize teşrifiyle birlikte havalimanının yeniden açılacağı müjdesini almıştık. Ve dün ilk seferimiz gerçekleşti.” dedi.

Havaalanı ulaşımına servis tahsis edileceğini ifade eden Başkan Cahan, “Halkımızın mağduriyet yaşamaması için gereken ne varsa yapacağız. Bizler millet sevdası ile hizmet üretiyoruz. Halkımızın ihtiyacı, bizlerin üretimi olacaktır. Uçak seferlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: 20 (Yirmi) Adet Ticari Servis (S) Plakası Açık Artırma İhale İlanı-18/07/2023 Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı SU TAHAKKUK SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE SU İHBARNAME RULOSU ALIMI İlimizde faaliyet göstermek üzere 20 adet ticari servis plakası açık artırma ihalesi İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NUMARATAJ SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALÜMİNYUM LEVHA ALIMI DOĞRUDAN T İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILAN SERVİS ARACI İÇİN LASTİK ALIMI D.TEMİN SONUCU UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ SU TAHAKKUK SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE SU İHBARNAMESİ RULOSU ALIMI GELİR TAHAKKUK SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE ELEKTRİKLİ ISITICI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU. İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Uçak uşak havaalanı ücretsiz servis