Uşak Belediyesi'nden Yapımı Devam Eden Üst Geçitler Hakkında Kamuoyu Duyurusu

24-10-2017

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen projelere yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişiler tarafından kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltma, çalışmalara yönelik olumsuz bir algı oluşturma, hizmetleri yavaşlatma amacına yönelik haberler yayınlanmaktadır.

Son olarak Ankara-İzmir Karayolu üzerinde yapımına devam edilen yürüyen merdivenli, asansörlü üst geçitlere yönelik yayımlanan yalan haberlerde iki üst geçidin maliyetinin 20 Milyon TL olduğu gibi asılsız bir bilgiye yer verilmiştir.

Kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişilerin verdiği bilgiler tamamıyla yalandır, asılsızdır.

İlki Ankara-İzmir Karayolu üzerinde eski Kız Meslek Lisesi civarında, ikincisi de Medical Park Hastanesi civarında yapılmaktadır. Yürüyen merdivenli ve asansörlü iki üst geçidin toplam maliyeti ise 8 yürüyen merdiven ve 4 asansör dahil 4 Milyon 500 Bin TL civarıdır.

Uşak halkının gerçeği yansıtmayan bu asılsız haberlere itibar etmemeleri önemle duyurulur.

Uşak belediyesi olarak iftira niteliğindeki bu asılsız haberler için yasal süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 25 Ekim, 2017
İlgili İçerikler: Uşak'ın göz bebeği Kent Park'taki yerini aldı! Başkan Cahan, Uşak'taki 18. Bölge UMKE Eğitiminin Konuğu Oldu Uşak Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ HER ALANDA VATANDAŞIN YANINDA ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA İLK DESTEK UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU Fatma Üstündağ UŞAK BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI KAYBEDENSİZ OLİMPİYATIN KAZANANI MUTLULUK OLDU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın açıklması