Uşak Belediyesi'nden Yapımı Devam Eden Üst Geçitler Hakkında Kamuoyu Duyurusu

24-10-2017

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen projelere yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişiler tarafından kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltma, çalışmalara yönelik olumsuz bir algı oluşturma, hizmetleri yavaşlatma amacına yönelik haberler yayınlanmaktadır.

Son olarak Ankara-İzmir Karayolu üzerinde yapımına devam edilen yürüyen merdivenli, asansörlü üst geçitlere yönelik yayımlanan yalan haberlerde iki üst geçidin maliyetinin 20 Milyon TL olduğu gibi asılsız bir bilgiye yer verilmiştir.

Kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişilerin verdiği bilgiler tamamıyla yalandır, asılsızdır.

İlki Ankara-İzmir Karayolu üzerinde eski Kız Meslek Lisesi civarında, ikincisi de Medical Park Hastanesi civarında yapılmaktadır. Yürüyen merdivenli ve asansörlü iki üst geçidin toplam maliyeti ise 8 yürüyen merdiven ve 4 asansör dahil 4 Milyon 500 Bin TL civarıdır.

Uşak halkının gerçeği yansıtmayan bu asılsız haberlere itibar etmemeleri önemle duyurulur.

Uşak belediyesi olarak iftira niteliğindeki bu asılsız haberler için yasal süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 25 Ekim, 2017
İlgili İçerikler: Mustafa Gündüz Çölyak ve PKU Hastaları Uşak'ta Buluştu UŞAK'TA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ Mustafa Temel Mustafa Temel ve Melek Temel Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden Duyuru Uşak coşku içinde seçim sonucunu kutladı Uşaklı Ciritçilerden 24 Haziran'da AK Parti'ye Tam Destek AK Parti Uşak, Dikilitaş Mahalle Mitinginde Buluştu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın açıklması