​Yeşilçam Müzikleri ile Unutulmaz Bir Gece

13-02-2015

Yeşilçam Müzikleri ile Unutulmaz Bir Gece

Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’nun verdiği Yeşilçam Şarkıları Konseri izleyenler tarafından tam not aldı. Türk filmlerinin nostaljik şarkılarının seslendirildiği gecede salonları dolduran izleyiciler uzun süre ayakta alkışladı.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.  Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan programda Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu, Yeşilçam Şarkıları Konseri verdi. Konserde Yeşilçam filmlerinden unutulmaz kesitler gösterilirken, filmlerin müzikleri de seslendirildi. Programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve vatandaşlar katıldı.

Nostaljiyi yaşadık

Gecede bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentte anlam dolu ve örnek bir etkinliğe daha imza attık” dedi. Geçmişine bağlı bir belediye olduklarını aktaran Cahan, Türk Filmlerinin ve Yeşilçam’ın izlerini bu şekilde hatırlatmak istediklerini belirtti. Cahan, “Bugün belediyemiz farklı ve güzel bir kültür ve sanat etkinliğini vatandaşlarımıza sundu. Aylarca çalışan Türk Müziği Topluluğumuz Yeşilçam’dan unutulmaz müzikleri bizlere yaşattı. Bizler bugün grubumuzun unutulmaz performansı ile mükemmel bir gece yaşadık. Bu tür etkinlikler geçmişimize sahip çıkmak adına çok değerlidir” şeklinde konuştu.

Etkinliklerimiz devam edecek

Belediye olarak kentin kültür ve sanat konusunda beklentilerini karşılamak için çaba verdiklerini vurgulayan Cahan, ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

2015 yılı kültür ve sanat programı hakkında da bilgi veren Cahan şunları söyledi: “Uşak’ta öncelikle her kesimden herkesin beğeneceği kültürel ve sanatsal faaliyetlere öncelik vereceğiz. Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın görmek istedikleri bizler için önemlidir. Bu nedenle farklı bir skalada etkinliklerimiz olacak. Yerel sanatçılarımız da etkinliklerimizde etkin bir konumda olacak. Biz kentimizin sanatçıları ile güzel işler başaracağız”

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullan Cahan Türk Müziği Topluluğu’nun şefliğini yapan Engin Büyükarslan’a çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: GURBETÇİ FESTİVALİ UNUTULMAZ BİR KAPANIŞ YAPTI Dudu Gece Uşak Belediyesi'nden Gece Görevindeki Personele Sahur Jesti KENTE NEFES ALDIRACAK PROJE ÇOK YAKINDA HAYATA GEÇECEK BAŞKAN ÇAKIN YARENLER GECESİ'NE KATILDI Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Aydilge ve Gece Yolcuları İle Son Buldu DOWN SENDROMLU MİNİKLER İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN Emişen Geçer UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı.
yeşilçam konser