Meclis Karar Özetleri

05.02.2015 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı

2670
12-02-2015

T.C.
UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ          GÜNÜ               SAATİ       DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
05.02.2015   PERŞEMBE      16.00          2015                2                 4                  1

Katılan Üyeler; Meclis Başkanı : Nurullah CAHAN,  Üyeler; Ender KUZGUN, Ahmet Gökhan ÖZBAĞ, Emine YILDIRIM, Ergün KIRDİNLİ, Özer ERKEK, Murat KİRİŞ, Zeki ERCEL, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Akın DEMİR, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Fadime Aylin DOKUR, Orhan TAMER, Ali ÖZLEYEN, Nevzat YILMAZ, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ

G    Ü    N    D    E    M    :

15.    Belediye Meclisinin 07.01.2015 tarih ve 2015/62 sayılı kararı ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Uşak Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ekrem ÇETİN’in Belediyemize vermiş olduğu 15.12.2014 tarih ve 2014/42 sayılı yazısında servis araçlarında vize dönemi olan Eylül ayından sonra yapılan araç değişikliği ve kiralama işlemlerinde bir sonraki yılın Eylül ayına kadar Belediyemizce vize ücreti alınmaması konusunun Plan Bütçe Komisyonu Raporu ile görüşülerek karara bağlanması.
16.    Posta Dağıtıcılarının Posta Kanununa istinaden toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanması konusunun görüşülerek karar bağlanması.
17.    Belediyemizde münhal olarak bulunan memur kadro derece değişikliği norm kadro standartlarına uygun olarak tanzim edildiği şekliyle kabul edilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
18.    Uşak Belediye Meclisinin 18.11.2014 tarih ve 2014/752 no’ lu kararında kabul edilen Uşak Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği, incelenmesi için İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne gönderilmiştir, inceleme neticesinde;    Taslak Yönetmeliğin MADDE – 3’ ün – “ (1) Bu Yönetmelik, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 134 üncü maddesine dayanılarak 17.09.1982 gün ve 8/5336 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla düzenlenen ve 24.10.1982 gün ve 17848 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan Disiplin Kurulları ve Disiplin Amirleri Hakkında yönetmeliğin 16 ncı maddesine ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 15 inci maddesinin (b) bendi ile 18 inci maddesinin ( m ) bendine dayanılarak hazırlanmıştır.”  Şeklinde düzenlenmesi gerektiği görüşü belirtilmiştir. Mahalli İdarelerce Yürürlüğe Konulacak Disiplin Amirleri Tip Yönetmelik Taslağına göre; Uşak Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Disiplin Amirleri yönetmeliğinin Disiplin ve Disiplin Amirleri Çizelgesinde Bulunan Müfettiş ve Müfettiş Yardımcılarının Disiplin Amirinin BAŞKAN olarak değiştirilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
19.    Belediye Kanunu’nun 18. Maddesi (g) bendinde Belediye Meclisi’nin görevlerinde “Şartlı bağışları kabul etmek” denilmektedir. İlimiz, Merkez, İslice Mahallesi, 13 numarada yer alan Uşak Kent Tarihi Müzesi’ne Süleyman Ata UĞUZ, Tarık HANSOY, Şükriye ALAK, Mehmet ÖĞRETEN, Oğuz ERSOY, Ömer Lütfi ACAR, Ramazan ARIKAN, Adnan BAL, Adem DURU, Muzaffer ATİLA, Halil GÖRGÜLÜ, Volkan GÜLLÜBAŞ, Özgül KESGİN, Ayşe ŞİMŞEK, Mehmet GÜNEY, Eşref YILDIZ, Ali GEDİK, Cengiz DOĞAN, Cavit KÖKSAL, Musa ÇANKAL, Aysim DÜLGEROĞLU, Ayşe BÖREKÇİOĞLU, Mehmet YILMAZ, Mehmet ÇAM, Mustafa ACARTÜRK, Gülistan EYDİLLİ, Berrin GÜNDOĞAN, Recep GÜNDOĞAN ve Sevinç SAYILGAN tarafından bağışlanmak istenen, liste ve fotoğrafları yazımız ekinde yer alan eserlerin ve Mehmet ERSİN ve Ali Rıza ŞAHİN tarafından bağışlanmak istenen kitap ile dergilerin Uşak Kent Tarihi Müzesi’nde sergilenmek ve kullanılmak üzere bağış olarak kabul edilebilmesi konusunun görüşülerek karar bağlanması.
20.    Belediye Meclisinin 05.01.2015 tarihli 4.Birleşiminde Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilen, 26-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da yapılan Veteranlar Dünya Güreş (Büyükler) Şampiyonasında Greko Romen Stil 69 kg da Uşak Belediyesi Sporcusu Osman KARAMAN Bronz madalya alarak Dünya üçüncüsü olmuştur. Sporcumuza hediye ve plaket verilmesi konusunun Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
21.    İlave Madde 1: Belediye Meclisinin 07/01/2015 tarihli 4. Birleşiminde Kadın, Yaşlı, Engelli, Çocuk, Düşkünlerin Sorunlarını Araştırma Komisyonuna havale edilen Engelli Dernekleri ile yapılan toplantı tutanaklarının , Kadın, Yaşlı, Engelli, Çocuk, Düşkünlerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
26.    İlave Madde 6: İlimizdeki Alevi vatandaşlarımızın cem evi için kullandıkları Işık Çakır Sultan Cemevinin Alevi vatandaşlarımızın ibadet yeri olarak tanınması, bu ve benzeri cemevlerinin ısıtma, soğutma, elektrik, su, telefon, internet ve benzeri giderlerinin Belediyemizce karşılanması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
27.    İlave Madde 7: Belediyemizde münhal bulunan kadro unvan değişikliği norm kadro standartlarına uygun olarak tanzim edildiği şekliyle görüşülerek karara bağlanması.
29. İlave Madde 9: Belediye Meclisinin 02.02.2015 tarihli 1. Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün 06 4 Gayrimenkul Alımları ve Kamulaştırma kaleminde bulunan 6.000.000,00.-TL lik ödeneğin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün aynı harcama kalemine aktarılması konusu Plan ve Bütçe Komisyonunca görüşülerek karara bağlanmıştır. Konunun Plan ve Bütçe Komisyonu kararıyla birlikte görüşülerek karara bağlanması.
35.   İlave Madde 15: Mülkiyeti Belediyemize ait ilimiz Ünalan Mahallesi  Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 30L-IIId pafta, 370 ada, 34parselde kayıtlı 56,14 m² miktarındaki 30L-IIId nolu imar planlarında Bitişik nizamda 4 katlı konut alanı  olan şuyulu parselin kat karşılığı verilmesi işleminde kullanılmak üzere Belediye Encümenine yetki verilip verilmemesi konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
36.   İlave Madde 16: 5393 sayılı Belediye  Kanununun 18. Maddesinin (g) bendinde “şartlı bağışları kabul etmek” Belediye Meclisinin yetkileri arasında olduğundan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden Çevre kirliğinin giderilmesi çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi maksadıyla Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü marifetiyle Belediyemiz adına şartlı nakdi yardım kullanım hakkı tahsis edildiğinden konteynır alımı için şartlı nakdi yardım kullanım hakkının temini amacıyla gerekli meclis kararının alınması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
37.  İlave Madde 17: 5393 sayılı Belediye  Kanununun 18. Maddesinin (g) bendinde “şartlı bağışları kabul etmek” Belediye Meclisinin yetkileri arasında olduğundan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden Çevre kirliğinin giderilmesi çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi maksadıyla 1 adet 13+1,5 m³ kapasiteli çöp kamyonunun Devlet Malzeme Ofisi marifetiyle Belediyemiz adına satın alınmış olup, Kamu Hizmetine tahsisi ile ilgili (haczedilememesi için) gerekli Meclis kararının alınması konusunun görüşülerek karara bağlanması.

K A R A R    Ö Z E T L E R İ    :

15.    Belediye Meclisinin 07.01.2015 tarih ve 2015/62 sayılı kararı ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Uşak Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ekrem ÇETİN’in Belediyemize vermiş olduğu 15.12.2014 tarih ve 2014/42 sayılı yazısında servis araçlarında vize dönemi olan Eylül ayından sonra yapılan araç değişikliği ve kiralama işlemlerinde bir sonraki yılın Eylül ayına kadar Belediyemizce vize ücreti alınmaması konusunun Plan Bütçe Komisyonu Raporu ile görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 07.01.2015 tarih ve 2015/62 sayılı kararı ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Uşak Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ekrem ÇETİN’in Belediyemize vermiş olduğu 15.12.2014 tarih ve 2014/42 sayılı yazısında servis araçlarında vize dönemi olan Eylül ayından sonra yapılan araç değişikliği ve kiralama işlemlerinde bir sonraki yılın Eylül ayına kadar Belediyemizce vize ücreti alınmaması konusunun Plan Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
16.    Posta Dağıtıcılarının Posta Kanununa istinaden toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Posta Dağıtıcılarının Posta Kanununa istinaden toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanması konusunun Hukuk Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
17.    Belediyemizde münhal olarak bulunan memur kadro derece değişikliği norm kadro standartlarına uygun olarak tanzim edildiği şekliyle kabul edilmesi konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediyemizde münhal olarak bulunan memur kadro derece değişikliği norm kadro standartlarına uygun olarak tanzim edildiği şekliyle kabul edilmesi konusunun Müdürlükten geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
18.    Uşak Belediye Meclisinin 18.11.2014 tarih ve 2014/752 no’ lu kararında kabul edilen Uşak Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği, incelenmesi için İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne gönderilmiştir, inceleme neticesinde;    Taslak Yönetmeliğin MADDE – 3’ ün – “ (1) Bu Yönetmelik, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 134 üncü maddesine dayanılarak 17.09.1982 gün ve 8/5336 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla düzenlenen ve 24.10.1982 gün ve 17848 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan Disiplin Kurulları ve Disiplin Amirleri Hakkında yönetmeliğin 16 ncı maddesine ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 15 inci maddesinin (b) bendi ile 18 inci maddesinin ( m ) bendine dayanılarak hazırlanmıştır.”  Şeklinde düzenlenmesi gerektiği görüşü belirtilmiştir. Mahalli İdarelerce Yürürlüğe Konulacak Disiplin Amirleri Tip Yönetmelik Taslağına göre; Uşak Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Disiplin Amirleri yönetmeliğinin Disiplin ve Disiplin Amirleri Çizelgesinde Bulunan Müfettiş ve Müfettiş Yardımcılarının Disiplin Amirinin BAŞKAN olarak değiştirilmesi konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Uşak Belediye Meclisinin 18.11.2014 tarih ve 2014/752 no’ lu kararında kabul edilen Uşak Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği, incelenmesi için İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne gönderilmiştir, inceleme neticesinde; Taslak Yönetmeliğin MADDE – 3’ ün – “ (1) Bu Yönetmelik, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 134 üncü maddesine dayanılarak 17.09.1982 gün ve 8/5336 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla düzenlenen ve 24.10.1982 gün ve 17848 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan Disiplin Kurulları ve Disiplin Amirleri Hakkında yönetmeliğin 16 ncı maddesine ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 15 inci maddesinin (b) bendi ile 18 inci maddesinin ( m ) bendine dayanılarak hazırlanmıştır.”  Şeklinde düzenlenmesi gerektiği görüşü belirtilmiştir. Mahalli İdarelerce Yürürlüğe Konulacak Disiplin Amirleri Tip Yönetmelik Taslağına göre; Uşak Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Disiplin Amirleri yönetmeliğinin Disiplin ve Disiplin Amirleri Çizelgesinde Bulunan Müfettiş ve Müfettiş Yardımcılarının Disiplin Amirinin BAŞKAN olarak değiştirilmesi konusunun Hukuk Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
19.    Belediye Kanunu’nun 18. Maddesi (g) bendinde Belediye Meclisi’nin görevlerinde “Şartlı bağışları kabul etmek” denilmektedir. İlimiz, Merkez, İslice Mahallesi, 13 numarada yer alan Uşak Kent Tarihi Müzesi’ne Süleyman Ata UĞUZ, Tarık HANSOY, Şükriye ALAK, Mehmet ÖĞRETEN, Oğuz ERSOY, Ömer Lütfi ACAR, Ramazan ARIKAN, Adnan BAL, Adem DURU, Muzaffer ATİLA, Halil GÖRGÜLÜ, Volkan GÜLLÜBAŞ, Özgül KESGİN, Ayşe ŞİMŞEK, Mehmet GÜNEY, Eşref YILDIZ, Ali GEDİK, Cengiz DOĞAN, Cavit KÖKSAL, Musa ÇANKAL, Aysim DÜLGEROĞLU, Ayşe BÖREKÇİOĞLU, Mehmet YILMAZ, Mehmet ÇAM, Mustafa ACARTÜRK, Gülistan EYDİLLİ, Berrin GÜNDOĞAN, Recep GÜNDOĞAN ve Sevinç SAYILGAN tarafından bağışlanmak istenen, liste ve fotoğrafları yazımız ekinde yer alan eserlerin ve Mehmet ERSİN ve Ali Rıza ŞAHİN tarafından bağışlanmak istenen kitap ile dergilerin Uşak Kent Tarihi Müzesi’nde sergilenmek ve kullanılmak üzere bağış olarak kabul edilebilmesi konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Kanunu’nun 18. Maddesi (g) bendinde Belediye Meclisi’nin görevlerinde “Şartlı bağışları kabul etmek” denilmektedir. İlimiz, Merkez, İslice Mahallesi, 13 numarada yer alan Uşak Kent Tarihi Müzesi’ne Süleyman Ata UĞUZ, Tarık HANSOY, Şükriye ALAK, Mehmet ÖĞRETEN, Oğuz ERSOY, Ömer Lütfi ACAR, Ramazan ARIKAN, Adnan BAL, Adem DURU, Muzaffer ATİLA, Halil GÖRGÜLÜ, Volkan GÜLLÜBAŞ, Özgül KESGİN, Ayşe ŞİMŞEK, Mehmet GÜNEY, Eşref YILDIZ, Ali GEDİK, Cengiz DOĞAN, Cavit KÖKSAL, Musa ÇANKAL, Aysim DÜLGEROĞLU, Ayşe BÖREKÇİOĞLU, Mehmet YILMAZ, Mehmet ÇAM, Mustafa ACARTÜRK, Gülistan EYDİLLİ, Berrin GÜNDOĞAN, Recep GÜNDOĞAN ve Sevinç SAYILGAN tarafından bağışlanmak istenen, liste ve fotoğrafları yazımız ekinde yer alan eserlerin ve Mehmet ERSİN ve Ali Rıza ŞAHİN tarafından bağışlanmak istenen kitap ile dergilerin Uşak Kent Tarihi Müzesi’nde sergilenmek ve kullanılmak üzere bağış olarak kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
20.    Belediye Meclisinin 05.01.2015 tarihli 4.Birleşiminde Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilen, 26-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da yapılan Veteranlar Dünya Güreş (Büyükler) Şampiyonasında Greko Romen Stil 69 kg da Uşak Belediyesi Sporcusu Osman KARAMAN Bronz madalya alarak Dünya üçüncüsü olmuştur. Sporcumuza hediye ve plaket verilmesi konusunun Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 05.01.2015 tarihli 4.Birleşiminde Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilen, 26-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da yapılan Veteranlar Dünya Güreş (Büyükler) Şampiyonasında Greko Romen Stil 69 kg da Uşak Belediyesi Sporcusu Osman KARAMAN Bronz madalya alarak Dünya üçüncüsü olmuştur. Sporcumuza hediye ve plaket verilmesi konusunun Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
21.    İlave Madde 1: Belediye Meclisinin 07/01/2015 tarihli 4. Birleşiminde Kadın, Yaşlı, Engelli, Çocuk, Düşkünlerin Sorunlarını Araştırma Komisyonuna havale edilen Engelli Dernekleri ile yapılan toplantı tutanaklarının , Kadın, Yaşlı, Engelli, Çocuk, Düşkünlerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 07/01/2015 tarihli 4. Birleşiminde Kadın, Yaşlı, Engelli, Çocuk, Düşkünlerin Sorunlarını Araştırma Komisyonuna havale edilen Engelli Dernekleri ile yapılan toplantı tutanaklarının , Kadın, Yaşlı, Engelli, Çocuk, Düşkünlerin Sorunlarını Araştırma Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
22.    İlave Madde 6: İlimizdeki Alevi vatandaşlarımızın cem evi için kullandıkları Işık Çakır Sultan Cem evinin Alevi vatandaşlarımızın ibadet yeri olarak tanınması, bu ve benzeri cem evlerinin ısıtma, soğutma, elektrik, su, telefon, internet ve benzeri giderlerinin Belediyemizce karşılanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; : İlimizdeki Alevi vatandaşlarımızın cem evi için kullandıkları Işık Çakır Sultan Cem evinin Alevi vatandaşlarımızın ibadet yeri olarak tanınması, bu ve benzeri cem evlerinin ısıtma, soğutma, elektrik, su, telefon, internet ve benzeri giderlerinin Belediyemizce karşılanması konusunun Camilerin, Kuran Kurslarının ve Cem Evlerinin olarak düzeltilerek Hukuk Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmesi i teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
26.    İlave Madde 7: Belediyemizde münhal bulunan kadro unvan değişikliği norm kadro standartlarına uygun olarak tanzim edildiği şekliyle görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediyemizde münhal olarak bulunan kadro unvan değişikliği norm kadro standartlarına uygun olarak tanzim edildiği şekliyle kabul edilmesi konusunun Müdürlükten geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

        Belediye Başkanı (Meclis Başkanı) : Nurullah CAHAN; Gündemin kalan maddelerinin 06.02.2014 Cuma günü saat 16.00 da görüşmek üzere 4. Birleşimi kapatmıştır.


Nurullah CAHAN            Mesut ÖZBEY        Ender KUZGUN
Belediye Başkanı                 Katip                       Katip
(Meclis Başkanı)



Son Düzenlemeler: -/-
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NİN BORÇLARI AÇIKLANDI 02.05.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 09.04.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 08.04.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024
05.02.2015 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı