​3 Bin Yeni Işıklandırma Kentin Havasını Değiştirecek

4-05-2016

3 Bin Yeni Işıklandırma Kentin Havasını Değiştirecek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte başlattıkları lale figürlü ışıklandırma çalışmalarının büyük beğeni kazandığına vurgu yaparken, “İlimizde 3 bin adet daha yeni ışıklandırma yaparak sokaklarımızı ve caddelerimizi bambaşka bir havaya bürüyeceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi kentin cadde ve sokaklarında başlattığı değişimle vatandaşlardan beğeni kazanıyor. Yenilenen yollar, düzenlenen caddeler Uşaklıların dikkatini çekiyor. Modern asfaltların yanında modern caddeleri de hedefleyen Belediye çevre düzenlemelerine de önem veriyor. Bu kapsamda bitirilen yol çalışmalarının akabinde yapılan ışıklandırma çalışmaları şimdiden yoğun ilgiyle karşılanıyor. Son olarak sona eren Mimar Sinan Caddesi’nin ışıklandırması şimdiden özçekimcilerin mekanı olurken Başkan Cahan 3 bin adet aynı şekilde aydınlatma direğinin yapılacağının müjdesini verdi.

Kent havasına bürünüyoruz

“İlimizin kent havasına bürünmesi adına ne gerekiyorsa yapıyoruz” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin değişimi ve mutu insanların yaşadığı bir şehrin ortaya çıkması maksadıyla bütün ekiplerimiz 24 saat esasıyla gece ve gündüz demeden çalışmaktadır. İlimizin yol ve trafik sorununu bitmesi adına 2015 yılında başladığımız çalışmalara 2016 yılında da son hızıyla devam ediyoruz. Kısa sürede birçok yolu bitirerek hedeflerimize ilerlemekle birlikte, biten yerlerin kent havasını yakalaması için çevre düzenlemelerine dikkat ediyoruz. Bu kapsamda ışıklandırma çalışmalarında da titiz bir yapıdayız. Son olarak kültürümüzde önemli bir yeri olan lale figürlü ışıklandırmaları Mimar Sinan Caddesi’ne yapmıştık. Gelen tepkiler bizi mutlu etti. Bu nedenle 3 bin adet daha yeni ışıklandırma direklerini monte edeceğiz” dedi.

Avrupa kentlerini geçeriz

Yapılacak çalışma ile Uşak’ın havasını da değiştireceklerine vurgu yapan Cahan şunları söyledi: “Çalışmalarımız örnek teşkil edecek bir yapıdadır. Yeni yollarımızda yeni direklerin ışıklandırmaya başlamasıyla hemşehrilerimiz modern bir kentte yaşayacaklarını hissedecekler. İnanıyoruz ki çalışmalarımız bitince birçok Avrupa kentini geçeceğiz. Ayrıca kırmızı ve beyaz olan ülkemizin bayrakları ve sembolümüz laleyle yeni neslin akıllarında yer edeceğiz. Bundan sonraki tüm çalışmalarımızda bu bilinçte olacağız”

İlgili İçerikler: BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR UŞAK'TA SANATIN YENİ ADRESİ AKADEMİ UŞAK 2019-2020 EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı UŞAK BELEDİYESİ YENİ HAL BİNASINDA MERSİS İLE YENİ DÖNEM Yeniköyden Döndü Akgün SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir 3 bin yeni ışıklandırma kent havası