ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ

23-02-2024

Kente Nefes Aldıracak Büyük Bir Alan Hizmete Girdi

Kent genelinde birçok kapsamlı projeyi hayata geçiren Uşak Belediyesi, vatandaşların büyük bir merakla beklediği Dikilitaş Millet Bahçesi’ndeki çalışmalarını tamamladı.

Uşak Belediyesi tarafından yaklaşık 11 bin metrekarelik bölgede yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hizmete sunulan Dikilitaş Millet Bahçesi; sağladığı imkânlar ve görsel güzellikleriyle kısa sürede vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

Her İhtiyacı Karşılayan Bir Alan

Günün her saati canlı olan bölgede doğa ve temiz havayla iç içe vakit geçirmeye olanak sağlayan alan; içerisinde aileler için kamelyalar, 200 metrekarelik bir süs havuzu, 500 metrekarelik çocuk oyun alanı, 300 metrelik yürüyüş ve koşu parkurunun yanı sıra spor aletleri barındırıyor. Öte yandan peyzaj çalışmaları ve modern kent mobilyalarıyla görsel açıdan öne çıkan Dikilitaş Millet Bahçesi; içerisinde önemli yapılar barındırıyor. Modern yapısı ve donanımı ile gençlerin ihtiyaçlarını karşılayacak bir etüt merkezine ev sahipliği yapan alan; aynı zamanda vatandaşların sosyalleşebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği sosyal tesisleri de hizmete sunuyor.

Herkese Hitap Ediyor

Kentin dört bir noktasında bir yandan halkın ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlar yaptıklarını, diğer yandansa dönüşüm odaklı adımlar attıklarını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın;  özellikle kente kazandırılan yeşil alanlar sayesinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırdıklarını belirtti. Büyük küçük demeden her kesime hitap edecek olan Dikilitaş Millet Bahçesi’nin bölgeyi ciddi şekilde canlandırarak esnafa ve gençlere katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Çakın; kente nefes aldıracak bu büyük projenin Uşak için hayırlı olmasını diledi.

İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Hatice Karabulut Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR
uşak uşak belediyesi mehmet çakın Genç Kuşak dikilitaş millet bahçesi uşak belediyesi sosyal tesisleri