UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK

1-03-2024

Birbirinden değerli yapısal çalışmaları hayata geçiren; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler başta olmak üzere yeşile dokunan önemli yatırımları şehre kazandıran Uşak Belediyesi, kentin kalbine imza atmaya hazırlanıyor.

Özellikle büyük projelerde devlet desteği alarak belediyenin kaynaklarını yeni yatırımlar için koruyan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Millet Bahçesi’nde de önemli bir başarıyla hafızalarda yer bulacak. Başkan Çakın’ın girişimleriyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) tamamlayacağı dev projenin 2. etabı hızla ilerliyor. Yapımı devam eden kapsamlı projede birçok sportif donatı tek bir alan içerisinde bir araya getirilerek Uşak halkına sunulacak. Uşak Millet Bahçesi 2. etabının tamamlanmasıyla, farklı hobi alanlarına kolayca erişebilecek olan vatandaşlar ayrıca şehrin merkezinde geniş bir yeşil alana kavuşmuş olacak.

Sportif, Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Bir Arada

Kentin kalbindeki Uşak Millet Bahçesi’nin 56 bin 345 metrekarelik ikinci etabı da hizmete girdiğinde, içerisinde büfe, kafeterya ve çocuk oyun parkı gibi alanlar yer alacak; futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahaları, fitness alanı, 450 metrelik koşu ve yürüyüş yolu ayrıca 450 metrelik bisiklet yolu sporseverlere kucak açacak. Öte yandan Millet Bahçesi, içerisinde hizmete açılacak arkeolojik eser sergileme alanı ile göz dolduracak. Kent merkezinde yer alan alanda park sorunu oluşmaması adına iki katlı yer altı otoparkı ve açık otopark bulunacak.

Kent Merkezi Yeni Bir Kimlik Kazanacak

Uşak Millet Bahçesi’nin yakınında bulunan yayalaştırılan sokaklarda ve İsmet Paşa Caddesi’nin 1. etabında önemli bir dönüşüm hamlesi başlatan Uşak Belediyesi, yeni rehabilitasyon projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uşak Belediyesi hedeflediği; Valilik Önü ve Dörtyol Arası Rehabilitasyon Projesi’ni, Tarihi Mende Pazarı Rehabilitasyon Projesi’ni, Nuri Şeker Caddesi Rehabilitasyon Projesi’ni ve Çarşı Uşak Projesi’ni hayata geçirdiğinde kent merkezini adeta yeni bir kimlikle buluşturmuş olacak. Yaşama değer katmayı hedefleyen projeler, termal turizm konusunda atılan adımlarla birleşecek; kent ekonomisine ve turizme katkı sunacak.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak uşak belediyesi mehmet çakın uşak millet bahçesi uşak millet bahçesi ikinci etabı