BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK

29-01-2020

Kentteki vatandaşlar için sağlıklı ve sportif bir yaşam hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Uşak Belediyesi basketbol kursları açıyor. Gençler başta olmak üzere tüm sporseverler için eğitimler verilecek kurslar kentin çeşitli bölgelerinde Uşaklılarla buluşacak.

Spora ve sporcuya verdiği değerle ön plana çıkan Uşak Belediyesi, basketbol tutkunlarına yeni bir müjde sunuyor. Uşak’taki sportif faaliyetlerin değer kazanması, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürülmesi hedefiyle çalışmalarını şekillendiren Uşak Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde basketbol kursları açılıyor.

Ağaoğlu Lisesi, Dikilitaş ve Kalfa Kapalı Spor Salonlarında başlatılacak kurslarla basketboldaki yeni yıldızların Uşak’ta yetişmesi hedefleniyor. Cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilmesi planlanan kurslar için başvurular Ulu Cami karşısındaki Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

‘Her yaşta spor’ düşüncesiyle düzenlenecek kurslara yaş sınırı koymayan Uşak Belediyesi kurs ücretini ise 150 TL olarak belirledi.
Son Düzenlemeler: 29 Ocak, 2020
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MAHALLE KONAKLARI, TAZİYE EVİ VE KURSLARDA Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR UŞAK'TA SANATIN YENİ ADRESİ AKADEMİ UŞAK 2019-2020 EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı UŞAK BELEDİYESİ YENİ HAL BİNASINDA MERSİS İLE YENİ DÖNEM Yeniköyden Döndü Akgün SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR
BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK