BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK

29-01-2020

Kentteki vatandaşlar için sağlıklı ve sportif bir yaşam hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Uşak Belediyesi basketbol kursları açıyor. Gençler başta olmak üzere tüm sporseverler için eğitimler verilecek kurslar kentin çeşitli bölgelerinde Uşaklılarla buluşacak.

Spora ve sporcuya verdiği değerle ön plana çıkan Uşak Belediyesi, basketbol tutkunlarına yeni bir müjde sunuyor. Uşak’taki sportif faaliyetlerin değer kazanması, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürülmesi hedefiyle çalışmalarını şekillendiren Uşak Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde basketbol kursları açılıyor.

Ağaoğlu Lisesi, Dikilitaş ve Kalfa Kapalı Spor Salonlarında başlatılacak kurslarla basketboldaki yeni yıldızların Uşak’ta yetişmesi hedefleniyor. Cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilmesi planlanan kurslar için başvurular Ulu Cami karşısındaki Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

‘Her yaşta spor’ düşüncesiyle düzenlenecek kurslara yaş sınırı koymayan Uşak Belediyesi kurs ücretini ise 150 TL olarak belirledi.
Son Düzenlemeler: 29 Ocak, 2020
İlgili İçerikler: Yeniköyünden Şükrü Tetik Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DOĞUM YAPAN AİLELERE VERİLMEK ÜZERE MALZEME ALIMI DOĞRUDAN UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MAHALLE KONAKLARI, TAZİYE EVİ VE KURSLARDA Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı
BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK