BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK

29-01-2020

Kentteki vatandaşlar için sağlıklı ve sportif bir yaşam hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Uşak Belediyesi basketbol kursları açıyor. Gençler başta olmak üzere tüm sporseverler için eğitimler verilecek kurslar kentin çeşitli bölgelerinde Uşaklılarla buluşacak.

Spora ve sporcuya verdiği değerle ön plana çıkan Uşak Belediyesi, basketbol tutkunlarına yeni bir müjde sunuyor. Uşak’taki sportif faaliyetlerin değer kazanması, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürülmesi hedefiyle çalışmalarını şekillendiren Uşak Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde basketbol kursları açılıyor.

Ağaoğlu Lisesi, Dikilitaş ve Kalfa Kapalı Spor Salonlarında başlatılacak kurslarla basketboldaki yeni yıldızların Uşak’ta yetişmesi hedefleniyor. Cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilmesi planlanan kurslar için başvurular Ulu Cami karşısındaki Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

‘Her yaşta spor’ düşüncesiyle düzenlenecek kurslara yaş sınırı koymayan Uşak Belediyesi kurs ücretini ise 150 TL olarak belirledi.
Son Düzenlemeler: 29 Ocak, 2020
İlgili İçerikler: KAYAAĞIL TERMAL TESİSİ'NDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI Fatma Yeni ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ Yeniköy köyünden Ayşe Çelik Yenişehir Köyünden Mehmet Aktaş UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ENERJİ ALANINDA YENİLİKÇİ YATIRIM KALPLER YENİDEN BİR ARADA, GÖNÜL BULUŞMALARI BAŞLADI! GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJE YENİ AŞEVİ EL BİRLİĞİYLE YÜKSELECEK Merkez Yenişehir Köyü'nden Emine Bozkurt Merkez Yenişehir Köyü'nden Emine Aksu
BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK