Cahan, "İnşallah 16 Nisan'da Güçlü Türkiye'nin Kapılarını Açacağız"

12-04-2017

Cahan, “İnşallah 16 Nisan’da Güçlü Türkiye’nin Kapılarını Açacağız”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan referandum çalışmaları kapsamında Nuri Şeker Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Cahan ve beraberindeki heyet esnafı tek tek gezerek sohbet etti ve vatandaşların isteklerini dinledi. İlgili birimlere gerekli talimatlar verilerek sorunların çözümü sağlandı.

Başkan Nurullah Cahan burada yaptığı açıklamada referandum seçimine az bir sürenin kaldığına dikkat çekerek, “Bugün Nuri Şeker Caddesi’nde bulunan esnaflarımızla beraberiz. Elhamdülillah çok güzel bir tablo var. Vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. En önemlisi de bu zaten. Artık referanduma sayılı günler kaldı. Bizlerde yoğun bir çalışma temposu geçirdik ve Uşak olarak 16 Nisan’a hazırız. En kuvvetli şekilde “Evet” mührünü sandığa vuracağız. İnşallah 16 Nisan’da güçlü Türkiye’nin kapılarını açacağız” dedi.

Cahan, çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini ifade ederken “Sabah 8’de kahvaltı programlarımızla güne başlıyoruz. Sonrasında esnaf ziyareti ve kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Akşamaları da ev ziyaretleri ve mahalle mitingleri ile günü tamamlıyoruz. Yani dolu dolu günlerimizi geçiriyoruz. Hemşehrilerimizin ilgisi alakası da çok güzel. Rabbim bu birlikteliğimizi daim etsin” açıklamasında bulundu.

Nuri Şeker Caddesi esnafları ise, “İnşallah sandıklardan evet mührü bolca çıkacak ve ülkemiz daha güçlü yarınlara adımını atacak” ifadelerini kullandılar.

İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum