"Çalışmalarımız Halkımızın Takdirini Kazanıyor" Cahan, "Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir Anlayışıyla Ça

1930
1-11-2016

“Çalışmalarımız Halkımızın Takdirini Kazanıyor”

Cahan, “Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir Anlayışıyla Çalışıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yapılan çalışmaların Uşak halkı tarafından takdir kazandığına dikkat çekerken, “Kentimize verdiğimiz değer vatandaşlarımız tarafından tescilleniyor. Hemşehrilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Büyük projeler ile hayal olarak görülenleri bir bir gerçekleştiren Belediye, kentin kanayan yaralarına da merhem oluyor. Uşaklı vatandaşların en çok şikayet ettikleri konuların başında yer alan yollar da bu kapsamda yenileniyor. Ana cadde ve yollarda kaliteli asfalt, modern cadde ve kaldırımlar ile konsept projeler uygulayan Belediye, kentin birçok yerinde S.O.S veren noktalarda da işlem yapıyor. Bu noktada Ünalan Mahallesi Yiğit Sokak sorunları da Belediye çalışmalarıyla bitirildi. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a yapılan çalışmalardan dolayı pankartlı teşekkür ilanı verdi. Yıllarca sokaklarında yol ile ilgili sıkıntılarının bitmesiyle mutlu olan mahalle sakinleri Uşak Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirttiler.

Beğeni kazanıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vatandaşlarımızın mutlu olması bizim için en büyük mükafattır” dedi. Uşak Belediyesi’nin kentte yaşayanların mutlu olması odaklı projeler hazırladığına değinen Cahan, “İlimizin gelişimi değişimi ve Yeni Uşak hedefiyle çıktığımız yolda kurumumuz fedakarca çalışmaktadır. Mevsim koşullarına bakmaksızın tüm birimlerimiz 24 saat esasıyla marka şehir sloganıyla çalışmaktadır. Yaptıklarımızın karşılığını ise güzelleşen ve değişen bir Uşak ile alıyoruz. Değişim ve gelişimi ise kentimiz ve hemşehrilerimiz en güzel şekilde hissediyor. Artık kaderine mahkum olan bir kent yerine sorunları anında yok eden bir yönetimle ve marka projelerimizle beğeni kazanıyoruz” ifadesini kullandı.

Mutlu ediyor

Uşak halkının kendilerine yaptığı duanın her şeyin üstünde olduğunu ileten Cahan, “Çalışmalarımızın takdirini en güzel hemşehrilerimiz veriyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan bu yönde takdir ve beğeni alıyoruz. Bunun en yakın örneği ise Ünalan Mahallesi Yiğit Sokak sakinleridir. Sokak sakinleri uzun zamandan beri bozuk yollar ve buna mütevellit sorunlar ile mücadele ediyordu. Yollarda sağladığımız değişim ve gelişimi burada da sağladık. Kendileri de bizler için pankart hazırlayarak teşekkür etmişler. Bizler de kendilerine ve sabır gösteren Uşak halkına teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: ŞEHRE HİZMET KUŞATMASI ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE OMEGA LEVHA DİREĞİ VE GİRİLMEZ LEVHASI ALIM UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON CENAZE HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MEZAR TAHTASI ALIMI D.TEMİN SONUCU SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAKTA OLAN HİZMET ARAÇLARINA 6 ADET 12VOLT-72 AMPER AKÜ ALIM Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ 3 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTA HİZMETİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM Ulaşım Müdürlüğü Bünyesinde Kullanılmakta Olan 5 Adet Aracın,Zorunlu Trafik Sigortası Hizmeti Alımı İmar Müdürlüğü Bünyesinde Kullanılmak Üzere 2 Adet Aracın Trafik Sigortası Hizmeti Alımı Doğrudan Te
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir çalışmalar halkın takdiri ünalan mahallesi yiğit sokak