Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak

21-06-2022

Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak Topluluğunun şehirdeki gençlerin dopdolu bir yaz tatili geçirmesi için ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Okulu’na başvurular devam ediyor. Yaklaşık bir ay sürecek eğitimleri başarıyla tamamlayan 50 öğrenciye, çekilişle bisiklet hediye edilecek.

Geçtiğimiz yaz 1500’den fazla öğrenciyi ağırlayan ve bu yaz ikincisi organize edilecek olan Yaz Okulu’nda; Kur-an’ı Kerim, Siyer, Osmanlıca ve Adap gibi değerler eğitimlerinin yanı sıra; tiyatro gibi kültürel etkinlikler ile basketbol, futbol ve yüzme gibi sportif aktiviteler yer alacak.

İlkokul 2. sınıf  ile lise 2. sınıflar arasında eğitim gören tüm öğrencilerin başvurabileceği ücretsiz yaz okulu, 27 Haziran-5 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek.

14 farklı okulda aynı anda gerçekleşecek olan Yaz Okulu için kayıtlar 1 Temmuz’da sona erecek.

Başvuru için: https://genckusak.org/page/yaz-okulu-online-basvuru-formu/

Son Düzenlemeler: 21 Haziran, 2022
İlgili İçerikler: Gençlik Parkı'nın Temeli Atıldı KURTULUŞ TİYATRO OYUNU LİSELİ GENÇLERLE BULUŞUYOR Ummahan Gencer EVLİLİK OKULU ÜÇÜNCÜ MEZUNLARINI VERDİ Ali Rıza Gencer Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu GENÇ KUŞAK FEST GÖRKEMLİ AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI
uşak belediyesi yaz okulu Genç Kuşak