​Halk Ekmekte 2 Yılda 16 Yeni Satış Noktası

2-03-2016

Halk Ekmekte 2 Yılda 16  Yeni Satış Noktası

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte ucuz ve kaliteli ekmekten daha fazla Uşaklının yararlanabilmesi için görevde oldukları sürede 16  halk ekmek satış noktası daha açtıklarını söyledi. Cahan, “Belediyemizin bu güzel hizmetinden daha fazla hemşehrimizin yararlanmasını istedik” dedi.

Uşak Belediyesi iki yıl içinde halk ekmek satış noktalarını 22’ye çıkardı. Daha önce 6 olan halk ekmek satış noktası, halka daha fazla hizmet götürülmesi için 16 ekmek satış noktası dahil edilerek hizmete sunuldu. Günde 20 bin ekmek üretme kapasitesiyle çalışan halk ekmek fırınından çıkan ekmekler yapılan çalışmayla kentte daha çok vatandaşa ulaşmaya başladı.

Sayı Arttı

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin menfaatlerini düşünen bir yapıda çalışmalara devam ediyoruz” dedi. Bu düşüncelerle vatandaşların halk ekmek satış noktaları konusundaki isteklerine duyarsız kalmadıklarını söyleyen Cahan, “Halk Ekmek Fabrikamız ara vermeden yoğun bir mesaiyle çalışmaktadır. Çıkardığımız ekmekler kalite bakımından vatandaşlarımız büyük övgüsünü kazanmaktadır. Bize en çok gelen taleplerin başında halk ekmek noktalarının artması gelmekteydi. Özellikle satış noktasının olmadığı veya uzak olduğu bölgede yaşayan vatandaşlarımız bize sürekli talepte bulunuyordu. Biz bu taleplere duyarsız kalmadık.  Biz ekmeklerimizin hemşehrilerimize daha fazla ulaşması için İlimizde 6 adet olan satış noktasını daha fazla olması için çalışmalara başlamıştık. 16 yeni halk ekmek satış noktasıyla hedeflerimizi gerçekleştirdik” dedi.

Vatandaşımızın talebi önemli

Uşak’ta kentin ihtiyaçlarını gözeten bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini anlatan Cahan, " Belediyemiz vatandaşlarının beklentilerine cevap veren bir yapıda çalışmalarını sürdürecektir. Mutlu insanların yaşadığı bir kenti ortaya çıkarmak için sürekli hemşehrilerimiz ile bir arada olacağız. Vatandaşımızın sesine kulak vererek Uşak’ın beklentilerine yanıt olacağız” dedi.

İlgili İçerikler: Mülkiyeti Belediyemize ait, (29) Adet Taşınmazın Satış İlanı Sivaslı Yenierice köyünden Zeliha Çakmak Ovademirler Mahallesi Yenileniyor TİYATRO SAHNESİ ALKIŞLARLA YENİDEN AÇILDI SİVASLI YENİ HASTAHANESİNE KAVUŞUYOR ORHAN DENGİZ KAPALI SPOR SALONU YENİLENİYOR Feride Yeni Mülkiyeti Belediyemize ait, (3) Adet Taşınmazın Satış İlanı Yozgat Çandır Yenimeydan Mahalesinden Ali Özyurt BAŞKAN MEHMET ÇAKIN'DAN YENİ YIL MESAJI
uşak nurullah cahan marka şehir belediye vatandaş menfaati halk ekmek 16 nokta