​Huzur Park Köprülü Kavşağı Tehlikeleri Bitirecek

13-11-2015

Huzur Park Köprülü Kavşağı Tehlikeleri Bitirecek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Huzur Park civarında kentin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak köprülü kavşak çalışmalarının başladığını belirtirken çalışmaların kısa sürece biteceğini müjdeledi.

Uşak Belediyesi kentin trafikte kanayan yaralarına çözüm bulmaya devam ediyor. Kent merkezinde yer alan ana cadde ve yollarda modern bir çalışma yaparak kente armağan eden Belediye trafik sorunlarının olduğu bölgelerde de köklü çözümler buluyor. Bu çalışmalardan birisi de Huzur Park mevkisinde gerçekleştiriliyor. Yapımına başlanan Huzur Park Köprülü Kavşağın kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte yapılan proje kapsamında bağlantı yolları hafriyat çalışmaları devam ediyor. Proje tamamlandığında ise İbrahim Tahtakılıç Caddesi'ni İzmir-Ankara Karayolu'na bağlanacak. Bölgeden gelen araçlar Dikilitaş Kavşağına girmeden istedikleri noktaya gidebilecekler.

Kısa sürede sona erecek

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediyenin kentin sorunlarına duyarsız kalmadığını iletti. Huzur Park Köprülü Kavşağının yapılacağı bölgede eskinden bu yana sıkıntılar olduğunu bildiklerini aktaran Cahan, “Bölgede özellikle araç trafiği konusunda keşmekeş olarak tabir edeceğimiz bir durum söz konusuydu. İbrahim Tahtakılıç Caddesi ve kentimizin günetinden gelen araçlar kuzeye geçerken veya İzmir’e giderken Dikilitaş Kavşağına dönmek zorunda kalıyorlardı. Bu durumda İzmir- Ankara karayoluna çıkmak zorunda kalan sürücüler kaza riski ile burun buruna geliyordu. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmayı şiyar eden bir düşünceyle çalışmaları takip edip başlattık. İlimiz bu bağlamda bir sorunda çok yakında kurtulacak” dedi.

Kente sihirli dokunuşlar

Uşak’ta yollar konusunda beğeni kazandıklarının da altını çizen Cahan, “2015 yılı bizim yollar konusunda verdiğimiz sözlerin icraata dönüşmesi bakımından oldukça değerli bir yıldır. Yeni araç ve gereç filomuz ile kentimizi şantiye alanına çevirirken, yollar konusunda köklü ve modern dokunuşlar ile başarışı işlere imza attık. Ana caddelerimizdeki yaptığımız çalışmalar kent havasına bürünmemize neden oldu. bundan sonraki aşamada da ilimize güzellik katmaya devam edeceğiz” ifadesiyle sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı Çocuklara yarış parkuru sürprizi UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu PARK BAHÇE VE PİKNİK ALANLARININ ETRAFLARINA MONTAJLARININ YAPILMAK ÜZERE PANEL TEL ÇİT VE DİREKLERİ BELEDİYEMİZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 1000 ADET ÇİMENTO ALIMI DOĞRUDAN PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 12 ADET MİNİ(OFİS )TİPİ BUZDOLABI ALIMI.DOĞR UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI
hafriyat uşak belediyesi nurullah cahan Proje marka şehirler huzur park köprülü kavşak çalışma tehlike