​Jeotermalde Aqua Park Çalışmaları Başladı

1-06-2015

Jeotermalde Aqua Park Çalışmaları Başladı

Uşak Belediyesi Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde aqua park için ilk adımı attı. Tesiste aqua park temel atma işlemi gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Aqua parkın tamamlanması iki aydan daha az bir sürede olacak” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri’nin gelişimi için çalışmalarına devam ediyor. Tesisin tadilatının bitmesi ve fiziki iyileştirmelerin ardından, yeni apartlar bitme aşamasına geldi. Kafeterya ve sosyal hizmet alanları için somut adımları atan Belediye son olarak aqua park yapımı için çalışmalarına başladı. Parkın kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine açılması hedefleniyor.

Örnek bir tesis

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tesisin örnek bir tesis olması adına projelere devam ettiklerini belirtti.

Aqua parkın vatandaşlar tarafından en çok beklenen hizmetlerin başında geldiğini dile getiren Cahan,”Jeotermalde kısa sürede örnek ve başarılı işlere imza attık. İlimizin jeotermalini marka yapmak için çıktığımız yolda hedeflerimize koşar adımlar ile gitmekteyiz. İhtiyaçları ve istekleri gözeten bir yapıda tesisimiz için projeler oluşturduk. Projelerimize ise bir yıl gibi kısa sürede can verdik. İlk olarak kötü bir duruma gelen tesisimizi yaptığımız çalışma ile istenilen düzeye getirdik. Akabinde ihtiyaç haline gelen apartlara başladık ve şu an bitirme aşamasındayız. Daha sonra kafeterya ve restoran ile ilgili ihale sürecini geçtik. Şimdi ise ilimizin en büyük beklentileri arasında yer alan aqua park inşaatında temeli attık. Kısa sürede ilimize bu güzel tesisi kazandıracağız” dedi.

Aqua parkın bitirilmesiyle beraber Uşak’ta yaşayanların başka şehirlere gitmesi konusunda bir eksikliğin daha giderilmiş olacağını söyleyen Cahan, tesiste gelişmelerin devam edeceğine işaret etti.

Marka olacak

“Uşak jeotermal konusunda yakın bir zamanda dikkat çeken kentlerin arasında yerini alacak” şeklinde konuşarak termal için planlamaların sürdüğünü vurgulayan Cahan, bu durumda kentin her anlamıyla kazanımlar elde edeceğini belirtti. Cahan, “İlimizin marka şehir olması ve değerlerinin ön plana çıkması hedeflerimiz arasındadır. Bu nedenle jeotermalimiz de planlamalarımızda önemli bir noktadır. Suyunun kalitesi itibariyle gelecek yıllarda bir yıldız olacak jeotermalimizde bizler de dikkat çekmek adına çalışmalar yapıyoruz. Gerek yanından geçen çevre yolu, gerekse şehir içi ve şehir dışından giderek artan jeotermal talebi yatırımcıları kentimize çekecek. Bu sayede termalde gruplaşma sağlanacak. Ayrıca tedavi amaçlı kurmayı düşündüğümüz tesisimiz de termalimizin gelişmesinde önemli bir etken olacak” diye konuşarak sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR 100. YIL PARKI BÜYÜK BİR COŞKUYLA AÇILDI Gençlik Parkı'nın Temeli Atıldı Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Sanata Doyuran Festival Başladı GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ TEKNOPARK'A ÇIKARMA YAPTI ATAPARK YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU ATAPARK GENÇLİK KONSERLERİ BAŞLIYOR
jeotermal aqua park