TATİLİ RENKLENDİREN YAZ OKULLARI BAŞLADI

4-07-2023

TATİLİ RENKLENDİREN YAZ OKULLARI BAŞLADI

Uşak Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli ve öğretici etkinliklerle geçirmesini sağlayacak Yaz Okulları’nın startını bugün yapılan ilk eğitimlerle verdi.

Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu’nun düzenlediği Yaz Okulu ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yaz Spor Okulları; bugün başlayarak farklı yaş gruplarında çocukları bir araya getirdi. Her sene düzenlenerek birçok çocuğa yeteneklerini keşfetme ve geliştirme şansı veren yaz okulları; aynı zamanda dini ve manevi değerleri öğretmeyi de amaçlıyor.

Ailelerden Yaz Okullarına Büyük İlgi

Genç Kuşak Topluluğu bünyesinde düzenlenen Yaz Okulu’na toplam 4 Bin 500 öğrenci katılım sağladı. Yaz okulunda Basketbol, Futbol, Yüzme gibi sportif faaliyetlerin ve Sinema ile Tiyatro gösterilerin yanı sıra Kuran-ı Kerim, Ahlak Eğitimi, Siyer Dersleri, Akaid, Kelam, İlmihal ve Adab-ı Muaşeret gibi birçok eğitim de veriliyor.

Ayrıca Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Yaz Spor Okulları’nda ise bu sene yaklaşık 850 öğrenciye kurs verilmeye başlandı. Voleybol, Futbol, Basketbol, Cimnastik, Kick Boks, Yüzme, Binicilik ve Okçuluk dersleriyle öğrencilerin yaz tatilini eğlenceli hale getiren yaz okulu; aynı zamanda çocukların yeni hobiler edinerek kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. 31 Temmuz’da başlayacak ikinci dönem kursları için ise kayıtlar devam ediyor.

Birbirinden renkli, eğitim ve öğretime keyif katan çeşitli kurslar yaz sonuna kadar öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

İlgili İçerikler: ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Bilim ve Sanatla Buluşuyor! UŞAK'IN VİZYON PROJESİNDE SÜREÇ BAŞLADI HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI KARAAĞAÇ KAPALI PAZARYERİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI ŞEHRİN NABZINI TUTAN MODAFEST BAŞLADI YAZ SPOR OKULLARI'NDA KAYITLAR BAŞLADI. YAZ TATİLİNİN EN KEYİFLİ HEDİYESİ; GENÇ KUŞAK YAZ OKULU MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
uşak uşak belediyesi mehmet çakın yaz okulları Tatil