Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor

17-05-2019

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşak’a Renk Katıyor

Uşak Belediyesi’nin Geleneksel hale gelen Ramazan Etkinlikleri bu yıl da Atapark’ta kurulan sahne ve panayırla Uşaklılara sunuldu. Keyifli anların yaşandığı etkinliğe dün akşam Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da katılarak Uşaklılarla buluştu.

Uşak Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri bu yıl da Atapark’ta yerini aldı.Ramazan Ayının vazgeçilmezi haline gelen Geleneksel Türk Tiyatrosu’ndan Hacivat Karagöz ve Orta Oyununun yer aldığı, ateş adamın, animasyonların, yarışmaların, tasavvuf müziği etkinliklerinin, semazen gösterilerinin ve yerel sanatçıların konserlerinin bulunduğu Atapark’taki etkinliklerde ayrıca esnaflar da indirimli birçok ürünü vatandaşla buluşturuyor.

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin dün akşamki programına Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman ve Zeynep Ceylaner katıldı. Uşaklı hemşehrileriyle hasbihal ederek esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Çakın, tüm Uşaklıların Ramazan ayını kutladı. Mübarek Ramazan Ayı’nın birlikteliğin, bereketin ve kardeşliğin en güzel şekilde tezahür ettiği, Müslümanlar için son derece önemli bir ay olduğunu belirten Başkan Çakın, Ramazan ayının manevi duyguları yükseltmesinin yanında Uşaklılarla da bu gibi etkinliklerde keyifli vakit geçirmeyi sağladığını da dile getirdi.

Programa Uşaklılar tarafından gösterilen ilgiye dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kurulan esnaf stantlarıyla Uşaklıların alışveriş yapma imkânı bulduğunu, çocuklarınsa aileleriyle birlikte kendileri için hazırlanan lunaparkta ve oyun gruplarında eğlenme fırsatı yakaladığını dile getirdi.

Başkan Çakın: “Yapacağımız Çalışmalarla Uşak’ın Daha Güzel Olması İçin Çalışacağız”

Stantları gezerek esnaflara bol kazanç dileyen Başkan Çakın alanda yaptığı konuşmada, “Uşak belediyesi olarak da bundan önceki senelerde olduğu gibi bu sene de sizlerle birlikte Atapark’ta Ramazan’ın bu güzelliklerini birlikte yaşamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ve etkinliklerle her zaman Uşak’ın daha da güzelleşmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen Uşak Belediyemizin çalışanlarına ve bizleri bu keyifli atmosferde yalnız bırakmayan değerli Uşaklı hemşehrilerimize çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerine son verdi. Tüm Uşaklıların mübarek Ramazan ayını tebrik eden Başkan Mehmet Çakın, izleyicilere iyi eğlenceler diledi.

Son Düzenlemeler: 20 Mays, 2019
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' Ramazan Can UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ
uşak