Hastaneye tek biletle ulaşım için çalışmalar sürüyor

7-07-2014

Hastaneye tek biletle ulaşım için çalışmalar sürüyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni yerinde hizmet veren Uşak Devlet Hastanesi’ne tek biletle ulaşım sağlamak için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Belediyenin kentin sorunlarında ciddi bir planlama yaptığını aktaran Cahan, vatandaşların arasında dinledikleri problemlerin hızlı çözümleri için ellerinden geleni yaptıklarını iletti. Uşak’ta hastane ulaşımında sıkıntılar yaşandığı konusunda şikayetlerin geldiğine dikkat çeken Cahan, " İlimizde hastanemiz son derece modern bir hizmet binasında ve yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımızın da memnun kaldığı hastanemizde ulaşım konusunda bize istekler geliyordu. Birçok bölge hastaneye gidebilmek için iki otobüs değiştirmekte ve iki ücret ödemekteydi. Biz bu sorunun bilincinde hemen çalışmalara başladık” dedi. Hedeflerinin kentin neresinde olursa olsun vatandaşların hastane ulaşımını kolaylıkla sağlaması olduğunun altını çizen Cahan, kısa süre sonra bu konuda çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi. Hastane ulaşımında kent menfaatlerini her zaman ön planda tuttuklarını bildiren Cahan, " Hastane konusunda hassasiyetimiz her daim olacaktır. Hastaneye giden vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların üzerine ulaşım ile ilgili de sorunlar yaşamamalıdır. Özellikle aracı olmayan ailelerin hastane ulaşımında kolaylık sağlanması hedefimizdir. Belediye olarak biz bu konu ile ilgili çalışma yapmıştık. Gece 00:00 dan sonra hala araçlarımız evlerine gitmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyor” ifadesini kullandı.

Vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz

Uşak’ta vatandaşların mutluluğu için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını ve mutlu Uşak’ı inşa edeceklerini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, " Biz belediye olarak yola çıktığımızda önceliklerimizin arasında mutlu bir kenti ortaya çıkarmak olarak koyduk. Gerek projelerimiz, gerekse vatandaşlarımızın arasında beklentilerini dinleyerek hedefimize ulaşmak için emin adımlar ile ilerlemekteyiz. Bir yandan projelerimizin alt yapıları için Ankara ve Uşak arasında mekik dokurken, diğer yandan beklentilerin hemen çözüme kavuşması için çaba veriyoruz. Bunun için ise vatandaşlarımızın arasında olmayı sürdürüyoruz. Biz her gittiğimiz noktada en çok sıkıntı olarak hastane ulaşımının olduğunu gördük. İlimizin farklı birçok noktasından hareket eden vatandaşlarımız hastaneye ulaşmak için iki ücret ödemek zorunda. Biz bu durumun aşılması için çalışmalara başladık. Vatandaşlarımızın tek bilet ile hastaneye gidebilmesi için görüşmelerimiz tüm hızı ile devam etmektedir. Konunun muhatapları ile çözüm önerileri konuşuyoruz. Biliyoruz ki hastane ulaşımı konusu önemli konudur. Zaten sıkıntılı olarak hastaneye giden vatandaşlarımızın sıkıntılarının azaltılması muhakkaktır. İnanıyoruz ki kısa sürede çözüme ulaşacağız. Öte yandan belediyemiz vatandaşlarımızın hastane ulaşımı konusunda kolaylıklar getirmeye devam ediyor. Hastanemizde gece 00:00 dan sonra evlerine gitmek isteyen vatandaşlarımıza servis çalışmamız sürüyor” dedi.

3.3
İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU