Temizlik işçileri Afrin için 'Ben de varım' dedi

31-01-2018

Afrin Operasyonuna Uşak Belediyesi’nden destek geldi. Kent merkezinde görevli temizlik işçileri ‘gönüllü askerlik’ için başvuru yaptı.

Uşak Belediyesi temizlik işçileri Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’na destek verdi. Yaklaşık 250 temizlik işçisi öğle arasında Afrin Zeytin Dalı Harekatı için “biz de varız” diyerek toplu başvuru için Uşak Askerlik Şubesi önünde bir araya geldi. İşçiler gönüllü askerlik dilekçelerini teslim etti.

Temizlik işçilerinin yanı sıra Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ünal da gönüllü askerlik için başvuruda bulundu. Ünal, “Her Türk, milli meseleler söz konusu olduğunda gönül gönüle, omuz omuzadır. Millet olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ulusal güvenliğimiz için düzenlediği bu kutsal görevde yanlarındayız. Gerekirse bizler de gideriz.” dedi.

Operasyonun başarıyla sürdüğünü kaydeden Ünal, “Hem Zeytin Dalı Harekatına destek vermek hem de her vatandaşımızın ülkemiz ve milletimiz için, vatanımızı savunmak adına her an mücadeleye hazır olduklarını belirtmek üzere buraya geldik. Gönüllü askerlik için müracaatlarımızı yaptık. Tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruat diyerek hiçbirisi başvurudan geri durmadı.” açıklamalarında bulundu.

Başvurunun ardından konuşan Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Personelleri ise “her şey vatan içindir” vurgusu yaptı. Temizlik işçileri şu açıklamalara yer verdi:

Mehmet Turan:“Vatanımızı korumak, askerimize destek olmak için kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz.”

Ramazan Kocabıyık:“Her zaman için askerimize canı gönülden destek olmak için uğraşıyoruz. Gönüllü olarak Zeytin Dalı Harekatına katılmak için buradayız.”

Fikret Kozak:“Burada bulunmak çok güzel bir duygu. Vatanımıza, milletimize, oradaki kardeşlerimize faydalı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik.”

Evrakları teslim eden işçilerin canımız feda olsun vatanımıza demesi dikkat çekti. İşçiler daha sonra görevlerinin başına döndü.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temizlik işleri müdürlüğü afrin zeytindalı operasyonu 250 personel askerlik başvurusu