Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

1-11-2018

Uşak Belediyesi tarafından daha güzel ve daha temiz Uşak için hizmete sunulan yeni yer üstü çöp konteynerleri Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelerinede yerleştirildi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan yeni çöp konteynerleri kentin farklı bölgelerine yerleştirildi. 100 adet daha yerleştirilen çöp konteynerleri modern görünümüyle doğaya uyum sağlarken, stardart ölçülerdeki 6 çöp konteynerin aldığı çöpü tek konteynerde topluyor. Kullanımı oldukça kolay olan yeni çöp konteynerleri kötü kokuyu engelliyor, trafiği tehlikeye atmıyor vegeceleriÇaçaadı verilen özel araçlarla toplanıyor.

Son olarak Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelere yerleştirilen yeniçöp konteynerleri, kısa süre önceUşak Belediyesi ekiplerince yerleştirildi. Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafındankolay kullanımı ve modern görünüşüyle hizmete sunulan konteynerler, halkın taleplerine cevap verirken, daha temiz ve sağlıklı Uşak imajına da katkı sağlıyor.

Ünal; Modern Çöp Konteynerleri Tüm Uşak’a Yayılıyor

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal yapılan çalışmalarla ilgili; ‘’ Mahallerimizde ve sokaklarımızda vatandaşlarımızı rahatsız eden kötü kokuları engellemek, miktopların yayılmasını önlemek ve daha nizami bir görüntüyü şehrimize kazandırmak için başlattığımız konteyner yenileme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu güne kadar farklı mahallelerimize 400 konteyner yerleştirdik. Vatandaşımız da bu çalışmadan son derece memnun. Çünkü bu konteynerlar diğerlerine göre daha işlevsel. Kötü kokuları engelliyor, trafiği riske atmıyor, görüntü olarak da modern şehir yaşantısına uyum sağlıyor. Temiz bir Uşak için tüm ekiplerimiz sokak sokak çalışmalarını sürdürüyor, sürdürmeye devam edecek.’’ Şeklinde konuşarak bu çalışmanın tüm şehre yayılacağı müjdesini verdi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden Elmalıdere Mezarlığı'na Genişletme Kararı Uşak Belediyesi Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu İçin Yeni Alan Tahsis Etti UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temiz temizlik işleri