Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

1-11-2018

Uşak Belediyesi tarafından daha güzel ve daha temiz Uşak için hizmete sunulan yeni yer üstü çöp konteynerleri Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelerinede yerleştirildi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan yeni çöp konteynerleri kentin farklı bölgelerine yerleştirildi. 100 adet daha yerleştirilen çöp konteynerleri modern görünümüyle doğaya uyum sağlarken, stardart ölçülerdeki 6 çöp konteynerin aldığı çöpü tek konteynerde topluyor. Kullanımı oldukça kolay olan yeni çöp konteynerleri kötü kokuyu engelliyor, trafiği tehlikeye atmıyor vegeceleriÇaçaadı verilen özel araçlarla toplanıyor.

Son olarak Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelere yerleştirilen yeniçöp konteynerleri, kısa süre önceUşak Belediyesi ekiplerince yerleştirildi. Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafındankolay kullanımı ve modern görünüşüyle hizmete sunulan konteynerler, halkın taleplerine cevap verirken, daha temiz ve sağlıklı Uşak imajına da katkı sağlıyor.

Ünal; Modern Çöp Konteynerleri Tüm Uşak’a Yayılıyor

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal yapılan çalışmalarla ilgili; ‘’ Mahallerimizde ve sokaklarımızda vatandaşlarımızı rahatsız eden kötü kokuları engellemek, miktopların yayılmasını önlemek ve daha nizami bir görüntüyü şehrimize kazandırmak için başlattığımız konteyner yenileme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu güne kadar farklı mahallelerimize 400 konteyner yerleştirdik. Vatandaşımız da bu çalışmadan son derece memnun. Çünkü bu konteynerlar diğerlerine göre daha işlevsel. Kötü kokuları engelliyor, trafiği riske atmıyor, görüntü olarak da modern şehir yaşantısına uyum sağlıyor. Temiz bir Uşak için tüm ekiplerimiz sokak sokak çalışmalarını sürdürüyor, sürdürmeye devam edecek.’’ Şeklinde konuşarak bu çalışmanın tüm şehre yayılacağı müjdesini verdi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban ASIRLIK SANAT MİRASLARI UŞAK BELEDİYESİNE EMANET UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI "TÜRK SİYASETİNDE YENİ DÖNEM ŞİFRELERİ" PANELİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Uşak Belediyesi'nden suya flaş indirim UŞAK BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE UŞAKLILARA LOKMA İKRAM ETTİ Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temiz temizlik işleri