UŞAK BELEDİYESİ'NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

25-05-2018

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri mübarek Ramazan ayının gelmesiyle Uşak’ta hizmet veren fırınlarda denetim yaptı. Müdürlük ekipleri sağlık standartlarına ve gramajlara dikkat etti.

Ramazan ayının Uşak’ta huzur ve güzellik içerisinde geçmesi adına çeşitli çalışmalar hayata geçiren Uşak Belediyesi, şehirde hizmet veren ve ramazan pidesi çıkaranfırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Fırınların İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Yönetmeliğinde geçen kurallara, fiyat tarifelerine ve çıkarılan ürünlerin gramaj yönünden uygunluğuna dikkat eden ekipler, kurallara uyulması konusunda tebliğde bulundu.

Şehirde bu mübarek ayın en güzel şekilde icra edilmesini istediklerini paylaşan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin denetimlerin süreceğini kaydetti. Gelenek ve göreneklerimizde önemli bir yeri olan Ramazan davulcularında da bir düzen sağlandığını ve bahşiş sürecini belli bir programa aldıklarını belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin, “Ramazan Ayı milletimiz için ayrı önem arz etmektedir. Bu ayda halkımız özellikle alışverişi yoğun yapmaktadırlar. Bizde sorumluluğumuzda olan işyerlerini denetleyerek vatandaşımızın sağlıklı ve hile olmayan ürünlerden almasını sağlamaya çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Hemşerilerimiz yaşadıkları sorunlar için 153 hattımızı her saat arayabilirler. Denetimlere Ramazan Ayı boyunca devam edeceğiz.” dedi.

İlgili İçerikler: Selvioğlu Köyünden Ramazan Özdemir Uşak Belediyesi Evlendirme Dairesinden 08.08.18 Mesaisi UŞAK BELEDİYESİNDEN KAPADOKYA TURU UŞAK BELEDİYESİ KADIN ELİYLE TARİHİ YAŞATIYOR Amatör Sporlar Uşak'ta Şaha Kalkıyor UŞAK MODERN HAYVAN PAZARINA KAVUŞUYOR UŞAK BELEDİYESİ GELECEĞİN SANATÇILARINI YETİŞTİRİYOR Ramazan Şentürk Gelişen Uşak'a Muhtarlardan Övgü UŞAK BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan denetim Ramazan ayı zabıta müdürlüğü fırın pide