Uşaklı Minikler İzmir'de İzleyenleri Büyüledi

31-05-2018

Uşak Belediyesi Çocuk Sesler Korosu İzmir’de katıldığı festivalden ödülle döndü. Minikler izleyenleri hayran bıraktı.

İzmir'de düzenlenen Mozart Akademi 4'üncü Polifonik Korolar Festivaline katılan 50 koro içerisinde yer alan Uşak Belediyesi Sanat Akademisi çocuk Sesler Korosu sahnede seslendirdiği dört eserle büyük beğeni topladı. Merve Nur Kale'nin çalıştırıcı ve şefliğini yaptığı koroya, piyanoda Erdem Küçükayvaz, gitarda Atalay Kayaalp, ritimde Halil Özkan eşlik etti.

Çocukların aileleri ile Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü sahne performansıyla göz dolduran minikleri yalnız bırakmadı. İzleyiciler, sahne performansın ardından Uşak’ın miniklerini ayakta alkışladı.

45 Koristin sahne aldığı geniş kapsamlı festivalde Uşak Belediyesi Sanat Akademisi Çocuk Sesler Korosu, Türkiye Polifonik Korolar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Apaydın ve emekli öğretim görevlisi koro şefi, ses eğitimcisi Prof. Dr. Suna Çevik başta olmak üzere tüm jüri üyelerinden büyük övgü aldı.

Birçok kategoride ödülün dağıtıldığı festivalde, Uşaklı çocuk sesler, Müzikalite- Müzikal Dinamikler başarı ödülüne layık görüldü.

Aileler, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a sanata ve sanatçıya, kentin gençlerine bu kadar destek veren ilk Başkan olduğunu belirterek teşekkür etti.

İlgili İçerikler: ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi BAŞKAN CAHAN MİNİKLERLE SATRANÇ MASASINA OTURDU Uşaklı Ciritçilerden 24 Haziran'da AK Parti'ye Tam Destek En çok atık pil toplayan minikler hediyelerini aldı MİNİKLERİN HAYALLERİ UŞAK BELEDİYESİYLE GERÇEK OLDU Miniklerin bir yıllık çalışması turnuvayla taçlandı Uşak'ta Miniklerin Tek Ses Olduğu Dev Konser Hayran Bıraktırdı Minikler ilk fidanını başkan amcalarıyla dikti Cahan Belediye Meclisini Ziyaret Eden Miniklerin Davetini Kırmadı Çanakkale Klibi ile Gündemdeki Minikler Cahan'ın Misafiri Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sanat akademisi çocuk sesler korosu yarışma ödül.ilgi