UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD

26-09-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm şehirde yürüttüğü titiz çalışmalarının yanı sıra, çevreye duyarlı nesiller yetişmesi için de çeşitli sosyal sorumluluk projelerini  hayata geçiriyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü  ekipleri, 23 Nisan İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Miniklere çevre duyarlılığı ile ilgili bilgiler veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kendi görev ve yetkilerini anlattıktan sonra miniklerin soruları da cevapladı.  Çevre Mühendisi Reyhan Aydın tarafından,  katı atıkların, atık yağların  çevreye ve sağlığa ne tür zararlar verdiğinin anlatıldığı, görsellerle ve sunumlarla da desteklenen konuşmayı minikler ilgiyle izledi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün öncülük ettiği ve öğretmenlerinde destek verdiği kampanya ile ilgili konuşan Temizlik İşleri Müdürlüğü Fatih Öztürk: “Amacımız öncelikle çocuklarımızda ve velilerimizde çevre temizliğine karşı bir duyarlılık oluşturmaktır. Çevre temizliği sadece Belediyemizin değil hepimizin üzerinde durması gereken bir konudur. Herkes çevresini, sokağını ve mahallesini temiz tutarsa temiz bir kente sahip oluruz. Ağaç yaşken eğilir mantığıyla, biz de miniklerimizde çevre bilincinin erken oluşması için böyle bir etkinlikle bir araya geldik. Amacımız, onların eğlenirken öğrenmesi. Bugün Uşak 23 Nisan İlkokulunda ilkini yaptığımız etkinlik son derece eğlenceli ve yararlı oldu. Ben okulumuzun yöneticilerine, tüm eğitmenlere ve miniklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Keyifli anların yaşandığı etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, bu etkinliklerin belirli aralıklarla farklı okullarda da gerçekleştirileceği bildirildi.

İlgili İçerikler: KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI KENT TARİH MÜZESİNDE KULLANILMAK ÜZERE AMPUL ALIMI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DUBLEKS YAZ LASTİĞİ ALIMI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE BULAŞIK MAKİNESİ VE MİNİ BUZDOLABI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN İL Uşak Belediyesi'nden Sokağa Çıkılmaması Hakkında Duyuru Uşak Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlı Sürpriz Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ Uşak Belediyesi Uyardı:
uşak