UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD

26-09-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm şehirde yürüttüğü titiz çalışmalarının yanı sıra, çevreye duyarlı nesiller yetişmesi için de çeşitli sosyal sorumluluk projelerini  hayata geçiriyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü  ekipleri, 23 Nisan İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Miniklere çevre duyarlılığı ile ilgili bilgiler veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kendi görev ve yetkilerini anlattıktan sonra miniklerin soruları da cevapladı.  Çevre Mühendisi Reyhan Aydın tarafından,  katı atıkların, atık yağların  çevreye ve sağlığa ne tür zararlar verdiğinin anlatıldığı, görsellerle ve sunumlarla da desteklenen konuşmayı minikler ilgiyle izledi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün öncülük ettiği ve öğretmenlerinde destek verdiği kampanya ile ilgili konuşan Temizlik İşleri Müdürlüğü Fatih Öztürk: “Amacımız öncelikle çocuklarımızda ve velilerimizde çevre temizliğine karşı bir duyarlılık oluşturmaktır. Çevre temizliği sadece Belediyemizin değil hepimizin üzerinde durması gereken bir konudur. Herkes çevresini, sokağını ve mahallesini temiz tutarsa temiz bir kente sahip oluruz. Ağaç yaşken eğilir mantığıyla, biz de miniklerimizde çevre bilincinin erken oluşması için böyle bir etkinlikle bir araya geldik. Amacımız, onların eğlenirken öğrenmesi. Bugün Uşak 23 Nisan İlkokulunda ilkini yaptığımız etkinlik son derece eğlenceli ve yararlı oldu. Ben okulumuzun yöneticilerine, tüm eğitmenlere ve miniklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Keyifli anların yaşandığı etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, bu etkinliklerin belirli aralıklarla farklı okullarda da gerçekleştirileceği bildirildi.

İlgili İçerikler: ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN BUGÜNKÜ ADRESİ DOKUMACILAR SİTESİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019
uşak