Uşaklı Sanatseverler Bahar Konserinde Buluştu

7-05-2017

Uşak Belediyesinin katkılarıyla, Uşak Neva Musiki Derneği’nin Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği Türk Sanat Müziği Bahar Konseri Uşak’lı sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Uşak Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında bir etkinliğe daha imza attı. Bu kapsamda Neva Musiki Derneği Atatürk Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Müziği konseri verdi. Sanatçı Murat Şahintürk’ün şefliğindeki konsere Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve sanatseverler katıldı. Konsere konuk ekip olarak katılan Isparta Musiki Derneği üyeleri seslendirilen son parçada sahneye çıkarak koraya eşlik etti.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecenin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta sanatla dolu gecelerin devam edeceğini söyledi. Başkan Cahan, “Kentimizde sanatın hak ettiği değeri alması adına faaliyetlerimiz oluyor. Bu kapsamda 6 aylık bir emeğin sonucu olan muhteşem bir konseri Uşak’lı hemşehrilerimizle birlikte büyük bir zevkle izledik. Belediye olarak aşıklar diyarı Uşak’ta da sanatın en iyi şekilde icra edilmesi için çalışmalarımız olmaya da devam edecek” dedi.

Şehir dışından konsere gelen Isparta Musiki Derneği üyelerini de Uşak’ta görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Cahan, “En yakın zamanda tüm koroyu şehrimizde ağırlayarak, Murat hocamızın da çalışmalarıyla sizlerden büyük bir konser istiyoruz” ifadesini kullandı.

Konsere misafir ekip olarak katılan Isparta Musiki Derneği Başkanı Nazmi Süldür’de aldıkları davetten dolayı Başkan Nurullah Cahan’a teşekkür etti. Süldür, “Uşak’ta sanat anlamında güzel işlere imza atılıyor. Bunun en büyük payı da gördüğüm kadarıyla Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ait. İnşallah en yakın zamanda tekrar buluşuruz” açıklamasında bulundu.

Konuşmalarından ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Şef Murat Şahintürk’e çiçek takdim etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

İlgili İçerikler: Uşaklı Aşçıların Hedefi Dünya Kupası Türk Telekom, Uşaklı Kadınlara Teknoloji Eğitimi Verdi Uşak'ı Değiştirenler Haftalık Toplantıda Buluştu Diyabet Hastaları Uşak'ta Buluştu Coşkun Aral Uşaklılarla Buluştu Başkan Cahan, 15 Temmuz Filmi'nin Kahramanlarıyla Buluştu Türkiye'nin En Büyük İftarı Binleri Buluşturdu Protokol Sahurda Buluştu Başkan Cahan Partilileri Sahur Programında Buluşturdu Belediye Çalışanları Aile İftarında Buluştu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan türk sanat müziği neva musiki derneği