Meclis Karar Özetleri

11-07-2018

T.C.

UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ         GÜNÜ               SAATİ   DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
03.07.2018         SALI                  17.00              2018               7                    2        1

Katılan Üyeler; Meclis 1.Başkan V. : Ahmet Gökhan ÖZBAĞ,  Üyeler; Emine YILDIRIM, Özer ERKEK, Murat KİRİŞ, Zeki ERCEL, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Mehmet KARAKOÇ, Rıfat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Mustafa EKŞİ, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL ve Arslan ÖZKAN.

GÜNDEM:

2.Uşak İl Özel İdaresi'nin İlimiz, Merkez, Ünalan Mahallesi,  339 ada  39  numaralı parselde imar planı değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karar bağlanması.
3.Basri MERCAN, Servet MERCAN, Emine MUTLU , Semiha CENGİZ, Timur MUTLU, Ayşen SATIK, Yakup TAŞCAN, Refik ÖZÜDOĞRU, Cesur HASIRCI, Hülya DURKUT ve Safinur YAYLI'nın  İlimiz, Merkez, Atatürk Mahallesi, 1926 Ada 1-2-3-4-5-6-7-11-12  numaralı parsellerde imar planı değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin görüşülerek karar bağlanması.
4.Belediye Meclisinin 05.06.2018 tarih ve 408 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca uygun görülen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporları ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
5.Belediye Meclisinin 05.06.2018 tarih ve 408 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca reddedilen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
6.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 25 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.
7.Fevzi Çakmak Mahallesi, İstiklal Caddesi sağında, Keresteciler Caddesi devamı olan Koruluk Caddesi isminin, Kazakistan Cumhurbaşkanı,  Nursultan Nazarbayev Caddesi olarak değiştirilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

Gündemin 4. ve 5. maddelerinin gündemin 2.maddesinden önce görüşülmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

4.Belediye Meclisinin 05.06.2018 tarih ve 408 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca uygun görülen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporları ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 05.06.2018 tarih ve 408 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca uygun görülen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonundan geldiği  şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
5.Belediye Meclisinin 05.06.2018 tarih ve 408 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca reddedilen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 05.06.2018 tarih ve 408 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca reddedilen 13 adet taleplerin Trafik Komisyonundan geldiği şekliyle  kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Meclis 1.Başkan V. Ahmet Gökhan ÖZBAĞ; Gündemin kalan maddelerinin 04.07.2018 Çarşamba günü saat 17.00 de görüşmek üzere 2. Birleşimi kapatmıştır.

Ahmet Gökhan ÖZBAĞ                  Emine YILDIRIM           Sevgi COŞKUN
        Meclis 1.Başkan V.                        Katip                                   Katip
İlgili İçerikler: 01.11.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞU'NDAN MEVLİD KANDİLİ'NE ÖZEL KONSER Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR 18.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI 01.11.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı ÇEVRECİ GÖNÜLLERE BELEDİYE DESTEĞİ 18.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART''
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.07.2018