Kadınlar Lokali İçin Çalışmalar Başladı

5-01-2015

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yaşayan bayanların güzel vakit geçirebilmeleri için Kadınlar Lokali Projesi’ne start verdiklerini belirtti.

Belediye Zabıta Amirliğinin bulunduğu binanın kadınlar için yeniden düzenleneceğini kaydeden Başkan Cahan, bu sayede bayanlar için sosyal bir mekan daha kazandırılmış olacağını dile getirdi. Mekanın işlevsel olarak bayanların arzuladığı bir çalışma mekanizmasında olacağını aktaran Cahan, "İlimizde sosyal projeler ile kentimize kazanımlar sağlamak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Her yaş ve kesimden herkese hitap edecek projeler ile kentimizde mutlu insanları ortaya çıkarmak niyetindeyiz. Kadınlarımız da bu bağlamda bizler için son derece değerlidir. Bu nedenle şu an Zabıta Müdürlüğümüzün bulunduğu binayı sadece bayanlarımızın kullanımına tahsis edeceğiz. Burada bayanlarımız kendi aralarında yaptıkları günlerden, mesleki kurslara kadar birçok faaliyette bulunacak” dedi. Projenin hayata geçmesi için çalışmaların sürdüğünün altını çizen Başkan Cahan, bayanların beklentileri ve nasıl görmek istedikleri konusunda da sürekli kentte yaşayanlar ile istişare içinde olduklarını anlattı. Aynı bölgede bulunan Milli Egemenlik Parkı’nda da kısa sürede projeler ile değişimi başlatacaklarını ilete Cahan, "Şu an Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren hastanemizin hemen arkasında yer alan parkımız yeşili ve doğası ile vatandaşlarımızın rağbet ettiği alanlardan birisidir. Biz bu alanın hak ettiği gibi olması ve hemşehrilerimizin daha iyi faydalanması için düzenlemeler yapacağız” ifadesini kullandı.

Bayanlarımız güzel vakit geçirecek

Uşak’ta yaşayan bayanların kendilerine sağlanan yeni sosyal alanlar ile mutlu olacağına işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin gelişmesi ve değişmesi için projelerimize durmaksızın yön veriyoruz. Çalışmalarımız ile yakın zamanda temellerini atacağımız birçok projenin bürokrasi anlamında aşamalarının çoğunu sonlandırdık. İyi bir çalışma takvimi ile yakın bir zamanda projelerimiz bakımından ilimiz şantiye alanına dönecek. Öte yandan kentimizde sosyal projeler ile her kesimden herkese temas etmek için çaba veriyoruz. İlimizde yaşayan bayanlarımızın da sosyal anlamda yeni mekanlar kazanması önem verdiğimiz çalışmalar arasında yer almaktadır. Bu kapsamda yapacağımız projelerimizden birisi de Zabıta Müdürlüğümüzün yer aldığı binanın Kadınlar Lokali olarak düzenlenmesidir. Proje ile bayanlarımız güzel bir mekana kavuşacaklar. Yeni mekanlarında ise günlerden, mesleki kazanımlara kadar birçok faaliyet olacak” dedi.

Milli Egemenlik Parkı da canlanacak

Zabıta Müdürlüğü’nün bulunduğu bölgede Milli Egemenlik Parkı’nın olduğunu hatırlatan Başkan Cahan, "Bayanlarımıza lokalimizi tahsis edeceğimiz yer kentimizce son derece değer verilen bir alandır. Biz bu alanın da hak ettiği noktaya gelmesi için şimdiden projelendirme çalışmalarına başladık. Alanın kente kazandırılması ve güzelliğinin gün yüzüne çıkması önceliğimizdir. Ayrıca park içinde Çayzade gibi bir markayı tesis ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Son Düzenlemeler: 06 Ocak, 2015
İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU