GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN 'ANKET' HAZIRLANDI

1-04-2022

Çevreye karşı duyarlı çalışmalarıyla kenti ve kentin doğal yapısını korumak adına birçok faaliyet yürüten Uşak Belediyesi, kentteki gürültü kirliliği ile mücadele kapsamındaki çalışmalarını da sürdürüyor.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ile Uşak Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında daha önce düzenlenen “Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi Projesi” 2. koordinasyon toplantısının ardından, şimdi de vatandaşların bu konudaki düşüncelerinin ön plana çıkacağı bir anket hazırlandı.

Gürültü Eylem Planında Uşak ili genelinde uygulanabilecek senaryoları içeren anketin sonuçlanması; Haziran ayı itibariyle de Nihai Gürültü Eylem Planı Raporu’nun tamamlanması bekleniyor.

“Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi Projesi” konulu ankete aşağıdaki linkten ulaşılabilecek.

İlgili İçerikler: GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI RAPORU TAMAMLANIYOR KİTAP FUARI VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ İÇİN GÖRKEMLİ AÇILIŞ Işıklar Farkındalık İçin Söndü BAŞKAN ÇAKIN E-SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI ANITTEPE TOKİ İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ UŞAK BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN TEKNOLOJİYE PENCERE AÇIYOR GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR AYAKLI SU DEPOSU İÇİN YIKIM KARARI ÇIKTI Kabuğu Kırık Kaplumbağa Doğaya Kavuşmak İçin Gün Sayıyor UŞAK'TA GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÖZEL MENÜ
uşak belediyesi gürültü eylem planı anket çalışması tüik