GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN 'ANKET' HAZIRLANDI

1-04-2022

Çevreye karşı duyarlı çalışmalarıyla kenti ve kentin doğal yapısını korumak adına birçok faaliyet yürüten Uşak Belediyesi, kentteki gürültü kirliliği ile mücadele kapsamındaki çalışmalarını da sürdürüyor.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ile Uşak Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında daha önce düzenlenen “Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi Projesi” 2. koordinasyon toplantısının ardından, şimdi de vatandaşların bu konudaki düşüncelerinin ön plana çıkacağı bir anket hazırlandı.

Gürültü Eylem Planında Uşak ili genelinde uygulanabilecek senaryoları içeren anketin sonuçlanması; Haziran ayı itibariyle de Nihai Gürültü Eylem Planı Raporu’nun tamamlanması bekleniyor.

“Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi Projesi” konulu ankete aşağıdaki linkten ulaşılabilecek.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak belediyesi gürültü eylem planı anket çalışması tüik