KENT PARK KAPSAMINDA TAŞINACAK O HİZMET BİNALARINDA SONA YAKLAŞILDI

28-06-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin, yeni Öğretmenevi’nin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binalarına yönelik inşaat çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle başlayan, 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan ve yaklaşık yüzde 70’i tamamlanan Kent Park Projesi kapsamında, hala alan içerisinde yer alan kurumlar için yapılan yeni binalarda sona yaklaşıldı. Çalışmaların geldiği noktayı yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sürecin hassasiyetle yürütüldüğünü, protokol gerekliliklerinin yerine getirildiğini paylaştı.

İnşaatların Uşak Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü kaydeden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın,  Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin 8 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğu ve 2 bin metrekare üzerine oturacak 32 derslikli lisenin yapımında sona yaklaşıldığı bilgisini paylaştı. Başkan Çakın, yeni hizmet binalarının kısa sürede hizmete girmesi için inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü aktardı.

Başkan Çakın: “Binalarımızın İnşaatı Tamamlandı En Yakın Zamanda Kapılarını Açacak”

Kent Park’ın tamamlanması adına proje aşamalarını yakından takip eden ve incelemeleri esnasında şantiye alanında konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çakın, “Gelişen çağa uygun olarak, teknoloji ile bütünleşmiş sınıflara sahip bir okulun temelleri üzerinde yükseldiğini görmek bizleri memnun ediyor. Kente kaliteli bir eğitim sunacak, öğretmen odalarıyla, laboratuarlarıyla, çok amaçlı salonlarıyla modern lise binamızı en yakında zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. dedi.

Başkan Mehmet Çakın, Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Öğretmenevi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binalarının tamamlandığını aktardı. Tamamlanan binaların çevre düzenlemelerine geçilerek, kurumların eski binalarının yıkılacağını ve bu kurumların yeni hizmet binalarına taşınacağını dile getirdi.

Kentin hak ettiği hizmetin yeni ve modern binalarda sunulması adına inşa çalışmalarının titiz bir şekilde yürütüldüğünü kaydeden Başkan Çakın, yapılan çalışmaların Uşak’a hayırlı olmasını temenni etti.

İlgili İçerikler: KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI KENT TARİH MÜZESİNDE KULLANILMAK ÜZERE AMPUL ALIMI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM Yarışma Takvimi Güncellemesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması Yarışma Soru-Cevapları İlanı Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması BELEDİYEMİZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 1000 ADET ÇİMENTO ALIMI DOĞRUDAN PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 12 ADET MİNİ(OFİS )TİPİ BUZDOLABI ALIMI.DOĞR HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DOĞUM YAPAN AİLELERE VERİLMEK ÜZERE MALZEME ALIMI DOĞRUDAN Uşak Belediyesi, Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması Detaylar UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar
kent park uşak uşak belediyesi mehmet çakın orhan dengiz