KENT PARK KAPSAMINDA TAŞINACAK O HİZMET BİNALARINDA SONA YAKLAŞILDI

28-06-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin, yeni Öğretmenevi’nin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binalarına yönelik inşaat çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle başlayan, 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan ve yaklaşık yüzde 70’i tamamlanan Kent Park Projesi kapsamında, hala alan içerisinde yer alan kurumlar için yapılan yeni binalarda sona yaklaşıldı. Çalışmaların geldiği noktayı yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sürecin hassasiyetle yürütüldüğünü, protokol gerekliliklerinin yerine getirildiğini paylaştı.

İnşaatların Uşak Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü kaydeden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın,  Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin 8 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğu ve 2 bin metrekare üzerine oturacak 32 derslikli lisenin yapımında sona yaklaşıldığı bilgisini paylaştı. Başkan Çakın, yeni hizmet binalarının kısa sürede hizmete girmesi için inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü aktardı.

Başkan Çakın: “Binalarımızın İnşaatı Tamamlandı En Yakın Zamanda Kapılarını Açacak”

Kent Park’ın tamamlanması adına proje aşamalarını yakından takip eden ve incelemeleri esnasında şantiye alanında konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çakın, “Gelişen çağa uygun olarak, teknoloji ile bütünleşmiş sınıflara sahip bir okulun temelleri üzerinde yükseldiğini görmek bizleri memnun ediyor. Kente kaliteli bir eğitim sunacak, öğretmen odalarıyla, laboratuarlarıyla, çok amaçlı salonlarıyla modern lise binamızı en yakında zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. dedi.

Başkan Mehmet Çakın, Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Öğretmenevi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binalarının tamamlandığını aktardı. Tamamlanan binaların çevre düzenlemelerine geçilerek, kurumların eski binalarının yıkılacağını ve bu kurumların yeni hizmet binalarına taşınacağını dile getirdi.

Kentin hak ettiği hizmetin yeni ve modern binalarda sunulması adına inşa çalışmalarının titiz bir şekilde yürütüldüğünü kaydeden Başkan Çakın, yapılan çalışmaların Uşak’a hayırlı olmasını temenni etti.

İlgili İçerikler: Ulaşım Müdürlüğü Bünyesinde Kullanılmakta Olan 5 Adet Aracın,Zorunlu Trafik Sigortası Hizmeti Alımı. Zabıta Müdürlüğü Bünyesinde Kullanılmak Üzere 1 Adet Aracın Zorunlu Trafik Sigortası Hizmeti Alımı D Zabıta Müdürlüğü Bünyesinde Kullanılmak Üzere 1 Adet Aracın Zorunlu Trafik Sigortası Hizmeti Alımı Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden Duyuru İmar Müdürlüğü Bünyesinde Kullanılmak Üzere 2 Adet Aracın Trafik Sigortası Hizmeti Alımı. UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI UŞAK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA KENT KURBAN BAYRAMINA HAZIR SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ
kent park uşak uşak belediyesi mehmet çakın orhan dengiz