​"Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız"

27-05-2016

“Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadıklarına dikkat çekerken, “Makamın değil, halkın başkanı olduk” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve gelmesinin üzerinden geçen 2 yıl boyunca sözlerinde durmaya devam ediyor. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Başkan Cahan halktan kopmuyor. Bu kapsamda vatandaşların evlerine sürekli konuk olan Cahan, bu sayede kentin sorunlarını bizzat yaşayanlardan dinliyor. Cahan son olarak Ünalan Mahallesi Uzunyokuş Sokak’ta yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kaplan’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette kent hakkında sohbet edildi.

Gönüllere köprüler kurduk

Göreve geldiklerinde hiçbir zaman makamın adamı olmayacaklarını taahhüt ettiklerini dile getiren Cahan, “Kentin asıl sahibi olan hemşehrilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Cahan, “İlimizin marka bir şehir olması adına gönül birliği yaptığımız hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz kentimizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.

Onların gözüyle

Projelerin oluşmasında vatandaşlarla beraber olmanın çok büyük faydalarını gördüklerini vurgulayan Cahan, “Hemşehrilerimizle beraber olmak ve onların içinde yer almak işleyişte de çok fayda sağlıyor. İlimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın görmek istediklerini onlardan dinliyor ve proje üretiyoruz. Bu sayede biz de hemşehrilerimizn gözünden bakış imkanına sahip oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Kabuğu Kırık Kaplumbağa Doğaya Kavuşmak İçin Gün Sayıyor UŞAK'TA GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÖZEL MENÜ "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Ali İhsan İçinata DOWN SENDROMLU MİNİKLER İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK HAREKETİ SUYUMUZU KORUMAK İÇİN, SAYACIMIZI KORUYALIM Karakuyu Köyünden Fatma İçinata
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret halktan kopmayan belediye hatice teyze ev