​"Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız"

27-05-2016

“Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadıklarına dikkat çekerken, “Makamın değil, halkın başkanı olduk” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve gelmesinin üzerinden geçen 2 yıl boyunca sözlerinde durmaya devam ediyor. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Başkan Cahan halktan kopmuyor. Bu kapsamda vatandaşların evlerine sürekli konuk olan Cahan, bu sayede kentin sorunlarını bizzat yaşayanlardan dinliyor. Cahan son olarak Ünalan Mahallesi Uzunyokuş Sokak’ta yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kaplan’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette kent hakkında sohbet edildi.

Gönüllere köprüler kurduk

Göreve geldiklerinde hiçbir zaman makamın adamı olmayacaklarını taahhüt ettiklerini dile getiren Cahan, “Kentin asıl sahibi olan hemşehrilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Cahan, “İlimizin marka bir şehir olması adına gönül birliği yaptığımız hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz kentimizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.

Onların gözüyle

Projelerin oluşmasında vatandaşlarla beraber olmanın çok büyük faydalarını gördüklerini vurgulayan Cahan, “Hemşehrilerimizle beraber olmak ve onların içinde yer almak işleyişte de çok fayda sağlıyor. İlimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın görmek istediklerini onlardan dinliyor ve proje üretiyoruz. Bu sayede biz de hemşehrilerimizn gözünden bakış imkanına sahip oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu İçin Yeni Alan Tahsis Etti Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor Uşak Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi Halkın Hizmetinde UŞAK'TA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ Uşak coşku içinde seçim sonucunu kutladı Uşak'ta Engelli Bireyler Temsili Askerlik için yemin etti Uşak'ta Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Kapan Geldi Başkan Cahan'dan Şehit Jan. Üst Çvş. Sadık Akın İçin Taziye Mesajı Afrin Halkının Emanetleri Yola Çıktı Minikler Başkan Cahan ile Görüşmek İçin Nota Yüklendi
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret halktan kopmayan belediye hatice teyze ev