UŞAK BELEDİYESİ'NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

25-05-2018

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri mübarek Ramazan ayının gelmesiyle Uşak’ta hizmet veren fırınlarda denetim yaptı. Müdürlük ekipleri sağlık standartlarına ve gramajlara dikkat etti.

Ramazan ayının Uşak’ta huzur ve güzellik içerisinde geçmesi adına çeşitli çalışmalar hayata geçiren Uşak Belediyesi, şehirde hizmet veren ve ramazan pidesi çıkaranfırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Fırınların İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Yönetmeliğinde geçen kurallara, fiyat tarifelerine ve çıkarılan ürünlerin gramaj yönünden uygunluğuna dikkat eden ekipler, kurallara uyulması konusunda tebliğde bulundu.

Şehirde bu mübarek ayın en güzel şekilde icra edilmesini istediklerini paylaşan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin denetimlerin süreceğini kaydetti. Gelenek ve göreneklerimizde önemli bir yeri olan Ramazan davulcularında da bir düzen sağlandığını ve bahşiş sürecini belli bir programa aldıklarını belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin, “Ramazan Ayı milletimiz için ayrı önem arz etmektedir. Bu ayda halkımız özellikle alışverişi yoğun yapmaktadırlar. Bizde sorumluluğumuzda olan işyerlerini denetleyerek vatandaşımızın sağlıklı ve hile olmayan ürünlerden almasını sağlamaya çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Hemşerilerimiz yaşadıkları sorunlar için 153 hattımızı her saat arayabilirler. Denetimlere Ramazan Ayı boyunca devam edeceğiz.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak'ta şehrin dört bir yanına el dezenfekte noktaları kuruluyor Uşak Belediyesi'nden Steril Maske Üretimine Destek Ramazan Yapıcı ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL Uşak Belediyesi'nden Sokağa Çıkılmaması Hakkında Duyuru Uşak Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlı Sürpriz Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ Uşak Belediyesi Uyardı: UŞAK BELEDİYESİ DÖRTYOL SOSYAL TESİSLERİNDEKİ MASALARIN TAMİRİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI DO
uşak uşak belediyesi nurullah cahan denetim Ramazan ayı zabıta müdürlüğü fırın pide