Huzur Park'ta Mescit Çalışmaları Başladı

2-10-2014

Huzur Park’ta Mescit Çalışmaları Başladı

Uşak Belediyesi kentin ihtiyaçlarını gözeterek beklentilere cevap vermeye devam ediyor. Vatandaşlar ile sürekli iç içe olan belediye yönetimi kentin sorunlarını ve sıkıntılarını bizzat kentin içinde yaşayanlardan dinleyerek çözüm üretiyor. Bu kapsamda kısa bir sürede birçok vatandaş sorunu bitirilirken beklentiler için de proje üretiliyor. Son olarak Huzur Park içinde mescidin mevcut mescidin ihtiyacı karşılamadığı yönünde şikayetler alınırken, bu sorun için yeni mescit temeli atılarak ilk adım atılmış oldu. Yapılacak mescit 110 gün gibi kısa sürede bitirilecek ve yaklaşık 254 bin TL’ye mal olacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin beklentilerine duyarsız kalmadıklarını söyledi. Huzur Park içinde vatandaşların mescit ile ilgili beklentileri olduğunu gördüklerini dile getiren Başkan Cahan, " Biz her vatandaşımızın ilimizde görmek istediklerini en ince detayına kadar irdeleyerek hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte sık gittiği yerlerden birisi olan Huzur Park için de hemşehrilerimizin ihtiyaç olarak gördükleri beklentiler söz konusuydu. Bunlardan birisi de mescit ile ilgili istekti. Biz vatandaşlarımızın görmek istediği mescit ile ilgili hemen çalışmalara başladık ve temelimizi attık” dedi. Çalışmayı kısa sürede bitireceklerine işaret eden Başkan Cahan, Huzur Park’a yakışan bir mescidin olacağının altını çizdi. Uşak’ı vatandaşlar ile birlikte yönetmeye devam edeceklerini aktaran Cahan, " İlimizin marka olabilmesi ve mutlu insanların yaşayabilmesi için muhakkak ortak aklın mutlak bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir. Ancak bu şekilde ortak paydada buluşup istenilen projelere ulaşabiliriz. Biz kentimiz için büyük projelerimizin yanında vatandaşlarımız ile fikir alışverişinde bulunarak da kent sorunları için çözüm üretmeyi sürdüreceğiz. Bu sayede ilimiz kazanacak” şeklinde konuştu.

Beklentilere cevap veriyoruz

Uşak’ta kent için ne gerekiyorsa istişareler yaparak ve vatandaşların düşüncelerini alarak hareket ettiklerini ifade eden Başkan Cahan, " İlimiz marka ola yolunda somut ve ciddi adımlar atmaktadır. Vizyonumuz kısa sürede kentimizi imaj olarak değiştirmek ve beklenilen bir kenti ortaya çıkarmaktır. Uşak’ın sorunlarını biliyoruz ve bilmekle beraber ihtiyacı hissedilen kent için var gücümüz ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da kentimizin daha iyi konuma gelmesi adına önemli bir noktada bulunmaktadır. Onların gördükleri eksiklikleri bizler de iç içe olarak öğreniyor ve yol haritası çiziyoruz. Kentimiz için ihtiyacı hissedilen her şeyi bu sayede çözüyoruz. Son zamanlarda ilimizde uğrak mekanlardan birisi olan Huzur Park’ta vatandaşlarımızın gördüğü eksikliklerin başında mescit yer alıyordu. Biz bu konuda gerekli adımları hemen attık. Parkımızda gerekli alanı belirleyerek mescit inşaatımıza başladık. Kısa sürede bitireceğimiz mescit vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek özellikte olacak. Belediyemiz tüm yönetimi ile bu hassasiyetini sürdürerek yoluna devam edecektir. Vatandaşlarımız ile sürekli beraber olarak kentimize daha çok proje kazandırmak niyetindeyiz.Kısacası ilimizi birlikte yöneterek yolumuzda ilerleyeceğiz. Çalışmalarımız ve gönül birliği etmemiz neticesinde mutlu insanların yaşadığı marka şehir ortaya çıkacak” dedi.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Sanata Doyuran Festival Başladı HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi Huzurevi sakinlerinden manevi evlatları Başkan Cahan'a Teşekkür Ziyareti Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı