İade-i Ziyaret Uşak İçin İstişare Toplantısına Dönüştü

13-02-2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifi ile 20 Ocak’ta gerçekleştirilen kongrede göreve gelen AK Parti Uşak yeni İl Yönetimi Başkan Cahan’a ziyarette bulundu.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Nurullah Cahan’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Tüm yönetimin katıldığı ziyaret Uşak’a katkı sağlamak adına bir istişare toplantısına dönüştü.

Hizmet için birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “Parti teşkilatı olarak belediyemizle çalışmaya hazırız. Şehrimiz için bu derece önemli yatırımların yapıldığı bir dönemde, bizler de en iyisi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Uşak’ın bu güne kadar görülmemiş bir hizmetle buluştuğunu ifade eden İl Başkanı Çakın, “Bu çalışmaları halkımıza anlatmaya, halkımızın da görüşlerini almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler halka ulaşmanın en iyi yolu. Hem onların fikrini almış olmak adına hem de hükümetimiz ve belediyemiz vesilesiyle hızlı biçimde hayata geçirilen projeleri anlatmak için çalışacağız.” diye konuştu.

Şehrin tamamında önemli çalışmaların yürütüldüğünü, eksik kalan tüm noktaların teker teker giderildiğini paylaşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “Ziyaret nedeniyle İl Başkanımız Mehmet Çakın’a ve değerli teşkilatına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Uşak için yapılacak projelerde onlarla omuz omuza vereceğimizi belirterek, çalışmalarımızın artarak devam edeceğini paylaşmak istiyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

İlgili İçerikler: Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik UŞAK'A 7500 METREKÜPLÜK YENİ SU DEPOSU UŞAK BELEDİYESİ ALTYAPIYA YATIRIM YAPMAYADEVAM EDİYOR UŞAK HALKININ ALDIĞI HİZMET BİTLİS'Lİ ÇOCUKLARA IŞIK OLDU UŞAK ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NİN ANITKABİR ZİYARETİNE BELEDİYE DESTEĞİ SIFIR ATIK PROJESİNEUŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK ERGENEKON ORTAOKULU ÇANAKKALE'DE UŞAK BELEDİYESİ YANLARINDA UŞAK MARANGOZLAR ESNAF ODASI KAPADOKYA'YA GÖNDERİLDİ UŞAK'TA İKİ KORO İKİ ŞEF KONSERİ BÜYÜLEDİ Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret toplantı ak parti il başkanlığı mehmet çakın