Belediye Spor Haberleri

Yıldızlarda Yine Şampiyon Uşak Belediye

6-06-2013

Uşak Belediyespor alt yapıya verdiği önemle basketbol miniklerde güzel işler yapmaya devam ediyor. Uşak kulüpler yıldız erkekler Basketbol liginde Uşak Belediyespor , Bireylül spor karşısında 62-46 skorla galip gelerek şampiyonluğa ismini yazdırdı. Final maçına kadar namağlup olarak ismini yazdıran Uşak Belediyespor maçın başında sonuna çekişmeli geçen müsabakada son periyotta ortaya koyduğu oyunla şampiyonluğu kazandı.

Şampiyonluğu kazanan Uşak Belediyespor kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay’ın elinde aldı. Başarısını tekrar eden sporcular şampiyonluk sevinçlerini maçlarını seyretmeye gelen Mackolik Uşak Üniversite basketbolcuları ile paylaştılar. Kazanılan şampiyonluğun ardından bu yıl bölge şampiyonasının 13-17 Mart tarihlerinde Uşak ta yapılacak olması da ayrı bir önem kazandırdı.

Kendi sahasında oynayacağı müsabakalara çalışmalarına antrenör Mahir Doğan nezaretinde devam edecek olan Uşak Belediye Spor son beş yılda 3 final oynayarak kaybettiği bölge şampiyonasını bu defa kendi evinde kazanacağına inanıyor. Şampiyonluk hakkında açıklama yapan Basketbol Alt Yapı Başkanı Umut Karakaya amaçlarının geçen yıl kazanılan başarıyı tekrar ettirmek olduğunu ve bunu başardıklarını dile getirdi.

Hedefimizi büyüttük

Güçlü takımları ile daha iyi noktalara geleceklerine inandıklarını bildiren Karakaya ,”Bu yıl göreve geldiğimizde hedeflerimizi büyük tuttuk. Amacımız geçen yıllarda gösterdiğimiz başarıyı devam ettirmekti. Bu nedenle ilk kupayı yıldız erkeklerde kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz . Alt yapı koordinatörü ve kulüp müdürümüz Nurullah Varol ve Antrenörlerimiz Mahir Doğan, Halil Besci ile organize çalışmalara başarılı şekilde devam ediyoruz. Asıl hedefimi gelecek yıl Uşak dışında gelecek başarılı oyuncuları kulübümüz bünyesinde kazandırarak daha büyük başarılara imza atmaktır. Bu konuda yönetim kurulumuz da bizlere olumlu destekler vermektedir. Daha büyük başarılara imza atacağımıza inanarak ekibimizle çalışmalara devam edeceğiz "dedi.

3.2
İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl 02.05.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım 02.05.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı