Uşak Basketbol Bu Yılda Muratbey Olarak Devam Edecek

1945
22-06-2017

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Uşak Sportif bu yıl da Muratbey markasıyla yoluna devam edecek.

Uşak Basketbol'u yaklaşık 4 yıldır yalnız bırakmayan Muratbey Peynirleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cahan, basketbol takımına 4 yıldır isim sponsorluğunu sürdüren Muratbey Peynirleri adına ziyareti gerçekleştiren, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol'a teşekkürlerini iletti.

Türkiye'nin en büyük peynir markalarından olan Muratbey Peynirleri'nin Uşak'ta üretim yapmasının ve oluşturduğu istihdam ile marka imajının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Recai Bey'i tebrik ediyoruz. Türkiye'nin en tanınır şirketlerinden, markalarından birisi haline geldiler. Elbette bu süreçte şehrimizin öncelikli değerlerinden olan Uşak Sportif'e de ciddi bir destek sağladılar. Bu anlamda ortaya koydukları başarı ve şehrin değerlerine yönelik taşıdıkları hassasiyet nedeniyle Uşak adına teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Daha sonra Recai Erol yazılı formayı kendisine hediye eden Başkan Cahan, birlikteliğin sürekli olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Cahan, önümüzdeki sezon için de Muratbey Uşak olarak lige devam edeceklerini dile getirerek sözleşme şartlarının önümüzdeki günlerde karara bağlanacağını, bunun kamuoyu ile paylaşılacağını kaydetti.

Öte yandan ziyarette Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, takımın Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ve Baş Antrenör Ozan Bulkaz yer aldı.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Fatma Uzun Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Mahmut Güngör Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Halime Ferah Uşak Merkez Işık Mahallesi'nden İbrahim Kaya Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Medine Deniz Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Zennure Çınar Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Nazife Dünmez
uşak uşak belediyesi nurullah cahan muratbey uşak muratbey