UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

25-09-2019

Uşak Belediyesi, yardımlaşma ruhunu diri tutup kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordineli çalışmalarıyla bugün bir aile’nin daha mağduriyetinin giderilmesi adına çalışma yapıldı.

Uşak’taki mağdur aileler Uşak Belediyesi’nin kapısını çalmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların yardım talepleri hızlı ve titiz bir şekilde değerlendirildikten sonra belediye ekiplerince yardım talebiyle ilgili bir ön araştırma yapılıyor. Gerekli koşullara haiz olan başvurular sıraya alınarak talep edilen yardım doğrultusunda hanelere ulaşılıyor.

Bu doğrultuda ilerleyen Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri personelleri, Elmalıdere Mahallesinde ikamet eden bir aileye yardım için harekete geçti. İhtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken yaşlı çiftin evi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dip köşe temizlendi. Ayrıca aile için, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün de seferber olduğu, gerekli tüm yardımların yapılacağı bildirildi.

Ekiplerin iki saatlik çalışmalarının ardında hane sahipleri, böyle bir hizmetten dolayı ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Uşak Belediyesi’nin tüm ekiplerine teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ UŞAK'TA ÇOCUK OYUN GRUBUNA ÇİRKİN SALDIRI UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA UŞAK'TA OKULLAR LGS'YE HAZIR Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği
uşak BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR