UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

25-09-2019

Uşak Belediyesi, yardımlaşma ruhunu diri tutup kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordineli çalışmalarıyla bugün bir aile’nin daha mağduriyetinin giderilmesi adına çalışma yapıldı.

Uşak’taki mağdur aileler Uşak Belediyesi’nin kapısını çalmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların yardım talepleri hızlı ve titiz bir şekilde değerlendirildikten sonra belediye ekiplerince yardım talebiyle ilgili bir ön araştırma yapılıyor. Gerekli koşullara haiz olan başvurular sıraya alınarak talep edilen yardım doğrultusunda hanelere ulaşılıyor.

Bu doğrultuda ilerleyen Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri personelleri, Elmalıdere Mahallesinde ikamet eden bir aileye yardım için harekete geçti. İhtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken yaşlı çiftin evi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dip köşe temizlendi. Ayrıca aile için, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün de seferber olduğu, gerekli tüm yardımların yapılacağı bildirildi.

Ekiplerin iki saatlik çalışmalarının ardında hane sahipleri, böyle bir hizmetten dolayı ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Uşak Belediyesi’nin tüm ekiplerine teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden Ayşe Özçelik UŞAK YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞ BİR TEMEL ATMA BİR TANITIM PROGRAMI Uşak Sivaslı Evrenli Mahallesi'nden Hasan Cengiz UŞAK BELEDİYESİ YENİ EKİPMANLARLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI Uşak Merkez Karaağaç ​Mahallesi'nden Ayşe Aydoğan UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAKLI KADINLAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI
uşak BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR