UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

25-09-2019

Uşak Belediyesi, yardımlaşma ruhunu diri tutup kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordineli çalışmalarıyla bugün bir aile’nin daha mağduriyetinin giderilmesi adına çalışma yapıldı.

Uşak’taki mağdur aileler Uşak Belediyesi’nin kapısını çalmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların yardım talepleri hızlı ve titiz bir şekilde değerlendirildikten sonra belediye ekiplerince yardım talebiyle ilgili bir ön araştırma yapılıyor. Gerekli koşullara haiz olan başvurular sıraya alınarak talep edilen yardım doğrultusunda hanelere ulaşılıyor.

Bu doğrultuda ilerleyen Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri personelleri, Elmalıdere Mahallesinde ikamet eden bir aileye yardım için harekete geçti. İhtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken yaşlı çiftin evi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dip köşe temizlendi. Ayrıca aile için, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün de seferber olduğu, gerekli tüm yardımların yapılacağı bildirildi.

Ekiplerin iki saatlik çalışmalarının ardında hane sahipleri, böyle bir hizmetten dolayı ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Uşak Belediyesi’nin tüm ekiplerine teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019 UŞAK'TA AHİLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
uşak BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR