UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

25-09-2019

Uşak Belediyesi, yardımlaşma ruhunu diri tutup kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordineli çalışmalarıyla bugün bir aile’nin daha mağduriyetinin giderilmesi adına çalışma yapıldı.

Uşak’taki mağdur aileler Uşak Belediyesi’nin kapısını çalmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların yardım talepleri hızlı ve titiz bir şekilde değerlendirildikten sonra belediye ekiplerince yardım talebiyle ilgili bir ön araştırma yapılıyor. Gerekli koşullara haiz olan başvurular sıraya alınarak talep edilen yardım doğrultusunda hanelere ulaşılıyor.

Bu doğrultuda ilerleyen Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri personelleri, Elmalıdere Mahallesinde ikamet eden bir aileye yardım için harekete geçti. İhtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken yaşlı çiftin evi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dip köşe temizlendi. Ayrıca aile için, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün de seferber olduğu, gerekli tüm yardımların yapılacağı bildirildi.

Ekiplerin iki saatlik çalışmalarının ardında hane sahipleri, böyle bir hizmetten dolayı ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Uşak Belediyesi’nin tüm ekiplerine teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI CİRİT ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONLUK KUPASI UŞAK'A GELİYOR UŞAK'TAN ÜÇ CİRİT KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi Uşak Belediyesi Engelli Çocukları Unutmadı UŞAK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KARAAĞAÇ MESİRE ALANINI TEMİZLEDİ Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı UŞAK BELEDİYESİ VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA
uşak BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR