Uşak Belediyesi Beklentileri Anket ile Ölçüyor

27-10-2014

Uşak Belediyesi Beklentileri Anket ile Ölçüyor

Uşak Belediyesi vatandaşların kent hakkında beklentileri, belediye projelerinden haberdar olup olmadıkları ve yakında başlayacak projeler ile ilgili kentin çeşitli noktalarında anket başlattı. Belediye personelinin her kesimden her vatandaş ile yaptığı görüşler ise belediyenin proje yönetiminde bir yol haritası olacak. Bu sayede kentte ortak aklın tam olarak yürütülmesi de sağlanacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan amaçlarının kente daha iyi hizmet etmek olduğunu belirtti. Hizmetin kalitesinin artması için Uşak’ta yaşayan herkesin kente dair beklentilerini ve görmek istediklerini hassasiyet ile değerlendirdiklerini vurgulayan Başkan Cahan, " İlimizin marka şehir olması yolunda emin adımlar ile yolumuzda ilerlemekteyiz. Bu aşamada en güzelini yapabilmek ve marka şehir olabilmek için bütün gücümüz ile çalışmaktayız. İmaj projelerimizin yanında vatandaşlarımızın düşünceler ile de sürekli proje üretmek istiyoruz” dedi. Bu kapsamda personel görevlendirdiklerini ve personelin kentin her noktasında vatandaşlar ile birebir konuşma yaptığının altını çizen Cahan, görüşmelerin kendilerine fayda sağladığına dikkat çekti. Ortak aklın bu şekilde yürütülmesinin vatandaşlar açısından da olumlu olduğunu dile getiren Cahan, " İlimizde her vatandaşımızın kent hakkında beklentileri ve görmek istedikleri çok önemlidir. Mutlu bir kentin inşası için ortajk akılda birleşmek kent menfaatlerinedir. Bu nedenle her bireyin mutlu olabilmeleri adına düşüncelerini öğrenmek ve bu düşüncelere şekil vermek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Kentte ortak aklı yürütüyoruz

Uşak’ta ortak aklın şartsız bir şekilde yürümesini arzu ettiklerini ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizin gelişimini bizler kadar vatandaşlarımız da arzu etmektedir. Biz belediye yönetimi olarak her anlamda kentin en güzel noktalara gelmesi için var gücümüz ile çalışmaktayız. İlimizin hayati ve öncelikli projelerinin ilimizi kalkındıracağını biliyoruz. Bu nedenle seçimden önce ne söz verdi isek şimdi gerçekleşmesi için çaba veriyoruz. Biz ortak akıl yürütülmesi konusunda da vatandaşlarımıza söz vermiştik. Ortak aklın her vatandaşımızın katılımı ile olmasını istedik. Bu nedenle personel görevlendirmemiz ile vatandaşlarımızın kent hakkında beklentilerini ve projelerimizden haberdar olup olmadığın ölçüyoruz. Vatandaşlarımızın bildirdiği düşünceler ise en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyoruz” dedi.

Çalışmalar devam edecek

Uşak Belediyesi’nin personeli ile beraber vatandaşların arasında olmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Cahan, " Biz bundan sonra da belirli periyotlar ile çeşitli mahallelerimizde vatandaşlarımız ile diyaloglarımızı kesmeyeceğiz. Onların ne istediğini bu sayede dönemsel olarak ölçüp kentin geleceğini birlikte belirleyeceğiz. Ortak aklı vatandaşlarımız ile olduğu gibi tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile de yürüteceğiz” diye konuştu

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NİN BORÇLARI AÇIKLANDI BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI