UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BU KEZ LOKANTALARDA

29-05-2019

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle denetimlerini arttıran ve incelemelerine ilk olarak fırınlardan başlayan Uşak Belediyesi Zabıta ekipleri, son olarak şehirde hizmet veren pek çok lokantada denetim gerçekleştirdi.

Uşaklıların kaliteli hizmet alması adına çalışan ve sık sık çeşitli denetimlerde bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kez lokantalarda incelemelerde bulundu.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler’in de katıldığı incelemelerde, Zabıta ekipleri; ruhsat, gramaj, fiyat tarifesi, mutfak temizliği, paketli ürünlerin son kullanma tarihi ve sağlık koşullarına uygunluk gibi pek çok konuda detaylı denetimlerde bulundu. Denetimlerde büyük bir sorunla karşılaşmayan Zabıta Müdürlüğü personeli, bazı konularda iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına uyarılarda bulundu.

Vatandaşların kalite odaklı ve standartlara uygun sağlıklı gıdalar tüketmesi için hız kaybetmeden çalıştıklarını dile getiren Zabıta Müdürü Güler, "Ramazan ayı denetimlerimize ilk olarak fırınlardan başlamıştık. Ramazan süresince devam eden denetimlerimiz lokantalarla sürdü. Denetimlerimizde Uşaklıların sağlığını tehlikeye sokmayacak, temiz ve tüketime uygun ürünler görmek bizleri memnun etti. Denetimlerimiz aynı hızla ve titizlikle devam edecek, hemşehrilerimizin sağlığı bizlere emanettir" dedi.

Zabıta Müdürü Nusret Güler, vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde, 0276 223 23 65 numaralı hattan veya 153 üzerinden Uşak Belediyesi’nin ilgili birimlerine şikâyetlerini bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Zabıta Müdürlüğünde görevli Gıda Mühendisi Dicle Erol’dan alınan bilgiye göre, 20 Mayıs 2019 tarihinden bu yana içinde pide salonları, kebapçılar, tost evleri ve lokantaların bulunduğu toplamda 94 iş yeri denetlendi ve 3 iş yerine umumi temizliklerine dikkat etmedikleri için cezai işlem uygulandı.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR Mevlana'nın 746. Vuslat Yıldönümü Uşak'ta Unutulmadı Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI
uşak uşak belediyesi denetim zabıta müdürlüğü mehmet çakın lokanta