UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BU KEZ LOKANTALARDA

29-05-2019

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle denetimlerini arttıran ve incelemelerine ilk olarak fırınlardan başlayan Uşak Belediyesi Zabıta ekipleri, son olarak şehirde hizmet veren pek çok lokantada denetim gerçekleştirdi.

Uşaklıların kaliteli hizmet alması adına çalışan ve sık sık çeşitli denetimlerde bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kez lokantalarda incelemelerde bulundu.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler’in de katıldığı incelemelerde, Zabıta ekipleri; ruhsat, gramaj, fiyat tarifesi, mutfak temizliği, paketli ürünlerin son kullanma tarihi ve sağlık koşullarına uygunluk gibi pek çok konuda detaylı denetimlerde bulundu. Denetimlerde büyük bir sorunla karşılaşmayan Zabıta Müdürlüğü personeli, bazı konularda iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına uyarılarda bulundu.

Vatandaşların kalite odaklı ve standartlara uygun sağlıklı gıdalar tüketmesi için hız kaybetmeden çalıştıklarını dile getiren Zabıta Müdürü Güler, "Ramazan ayı denetimlerimize ilk olarak fırınlardan başlamıştık. Ramazan süresince devam eden denetimlerimiz lokantalarla sürdü. Denetimlerimizde Uşaklıların sağlığını tehlikeye sokmayacak, temiz ve tüketime uygun ürünler görmek bizleri memnun etti. Denetimlerimiz aynı hızla ve titizlikle devam edecek, hemşehrilerimizin sağlığı bizlere emanettir" dedi.

Zabıta Müdürü Nusret Güler, vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde, 0276 223 23 65 numaralı hattan veya 153 üzerinden Uşak Belediyesi’nin ilgili birimlerine şikâyetlerini bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Zabıta Müdürlüğünde görevli Gıda Mühendisi Dicle Erol’dan alınan bilgiye göre, 20 Mayıs 2019 tarihinden bu yana içinde pide salonları, kebapçılar, tost evleri ve lokantaların bulunduğu toplamda 94 iş yeri denetlendi ve 3 iş yerine umumi temizliklerine dikkat etmedikleri için cezai işlem uygulandı.

İlgili İçerikler: ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN BUGÜNKÜ ADRESİ DOKUMACILAR SİTESİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ
uşak uşak belediyesi denetim zabıta müdürlüğü mehmet çakın lokanta