UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU

9-10-2018

Uşak Belediyesi’nin başlattığı “Türkiye’yi tanıma” seferberliği tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda iki oda daha Uşak’tan uğurlandı.

Uşak Belediyesi şehrin sosyal hayatına dokunmaya, esnaflara Türkiye’nin güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye tarafından Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Konya turuna, Fotoğraf Sanatkârları Odası ise Kuşadası ve İzmir turuna gönderildi.

Hem sosyal hayata canlılık katan hem de esnaflar arasındaki dayanışmayı güçlendiren turlarla Uşaklılara önemli bir hizmet sunan Uşak Belediyesi 6 otobüs ve toplamda 258 kişiyi uğurladı. Oda üyeleri ve aileleri Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ünal tarafından yolcu edildi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın selamını ileten ve hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, “4 buçuk yıldır Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan görevde ve kültür turları sürekli olarak devam ediyor. Çanakkale, Kapadokya, Konya gibi çeşitli bölgelerimize kültür turları yapıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarımızı ve derneklerimizi uğurluyoruz. Oda mensuplarımızın memnun olduğunu görmek bizler için yeterli.İnşAllah bundan sonraki dönemde de Belediye Başkanımız görevini sürdürecektir ve bu çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

PARLAS: BAŞKANIMIZ VAR OLDUKÇA GEZİLER SÜRECEKTİR

Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas ise, gezi nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve teşrifleri için Başkan Yardımcısı İsmail Ünal’a teşekkürlerini iletti. Kültürel gezilerle oda üyelerini kaynaştırmayı hedeflediklerini belirten Parlas, “Başımızda Belediye Başkanımız Nurullah Cahan var oldukça bu gezilerin devam edeceğine inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Daha önce Çanakkale gezisi yapıldığını dile getiren Uşak Fotoğraf Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Ömer Önal, “Bize bu turları sağlayan Nurullah Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şirince, Selçuk, Kuşadası, Davutlar, Güzelçam ve Milli Park’a gideceğiz. Anlamlı bir gezi olacak.” diye konuştu.

Aileleriyle birlikte yola çıkan esnaflarsa geziler nedeniyle memnun olduklarını kaydetti. Esnaflar Uşak Belediyesi’nin odalarla daima dayanışma içinde olduğunu vurguladılar.

İlgili İçerikler: YILIN İLK KARI DÜŞTÜ, UŞAK BEYAZA BOYANDI Uşak Merkez Karaağaç Mahallesinden Tevfik Han Uşak merkez Bölme Mahallesinden Sakup Onbaşı Uşak Merkez Aybey Mahallesinden Celal Ebeci Uşak Eşme Elvanlar Mahallesinden Faden Çallı Uşak Sanal Arkeoloji Müzesi Hakkında Duyuru Uşak Ulubey Dilaver Mahalesinden Fadime Beşir Uşak Merkez Muharremşah Mahallesinden Mustafa Yılmaz Uşak Belediyesi Ödüle Layık Görüldü Uşak Karahallı İlçesi Boğaz Mahallesinden Emine Özdemir
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi esnaf odası izmir tur konya