​Murat Bey Uşak Sportif Kaptanla Nikah Tazeledi

24-06-2016

Muratbey Uşak Sportif Kaptanla Nikah Tazeledi

Cahan, “Basket Takımımıza Sahip Çıkıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Muratbey Uşak Basketbol Takımı Kaptanı Mesut Ademoğlu ile yeniden imzalanan sözleşme töreninde yaptığı açıklamada “Basketbol takımımızın en iyi yerlere gelmesi için destek verdik ve desteklerimiz sürecek” dedi.

Muratbey Uşak Basketbol Takımı’nda Kaptan Mesut Ademoğlu ile yeniden sözleşme imzalanarak tekrar nikah kıyıldı. Uşak Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Sportif Takımı Kulüp Başkanı Ömer Özden, Uşak Sportif Basketbol Takımı Antrenörü Ozan Bulkaz, Takım genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ve yöneticiler katıldı.

Aracı olmaktan mutluyuz

İmza töreninde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “bu transferin yapılmasında aracı olmaktan dolayı mutluyuz” ifadesini kullandı. Cahan, “İlimizi Spor Toto Basketbol Ligi’nde başarıyla temsil eden takımımız kentimizin gururu olmaya devam ediyor. Köklü ve büyük takımlara kök söktüren takımımıza ne yapsak azdır. Bu kapsamda takımımıza desteklerimizi esirgemiyoruz. Gerek maddi gerekse manevi olara yanında olduğumuz takımımızda, bugün güzel bir olaya daha şahitlik yapıyoruz. Takımımızı kaptanlığını başarıyla yapan Mesut Ademoğlu’nun sözleşme imzalanmasında bizler de aracı olduk. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

En iyi şekilde temsil edecekler

Takımın Avrupa’da basketbolda Şampiyonlar Ligi’nde Uşak’ı temsil edeceğine dikkat çeken Cahan, “İlimiz bu Avrupa’da basketbol sayesinde yine ismini duyuracaktır. Bize bu gururu yaşatan takımımızın yanında olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Gelecek sezonda şampiyonluk adına yapılması gerekenleri kurum olarak yerine getireceğiz. Bu düşüncelerle takımımıza tekrar başarılar diliyoruz” diye konuştu

Son Düzenlemeler: 24 Haziran, 2016
İlgili İçerikler: Uşak'ın göz bebeği Kent Park'taki yerini aldı! Başkan Cahan, Uşak'taki 18. Bölge UMKE Eğitiminin Konuğu Oldu Uşak Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA İLK DESTEK UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UŞAK BELEDİYESİ HER ALANDA VATANDAŞIN YANINDA UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU UŞAK BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇAĞIN SORUNUNA ANLAMLI DOKUNUŞ Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak